Quote:
Originally posted by christygr
καλησπερα! αποφασισα μηπως βρω εδω μια λυση να σας πω το προβλημα μου...
εχει 3 βδομαδες που πηρα σκυλακι και η μαμα μου απο την 4η μερα και μετα γκρινιαζει κ δεν τον θελει κ συνεχεια μου λεει να τον δωσουμε.... εχω μαλωσει απειρες φορες μαζι της ειπαμε βαριες κουβεντες η μια στην αλλη προσπαθησα να την ηρεμησω να της προτεινω να την βοηθησω σε καποιες δουλειες... ειναι παρα πολυ αρνητικη τα εχει μεγενθυνει στο μυαλο της ολα γενικα εγω δουλευω μεχρι τις 5 κ δεν θελει να τον προσεχει συνεχεια παραπονιεται για τις δουλειες του σπιτιου οτι εχουν μεινει πισω εχουν πέρασει 2 μιση βδομαδες κ γινονται χειροτερα τα πραγματα. δεν αντεχω αλλο ηθελα ενα σκυλακι οσο τιποτα αλλο και απο την μερα που τον πηραμε ολο μαλωνουμε γυρναω σπιτι και θελω να φυγω και δεν μπορω γιατι δεν θελω να τον αφησω μονο του... παιδια δε ξερω τι εχει παθει.. εχω την εντυπωση οτι απο πριν ενιωθε κουρασμενη γενικα νιωθω οτι δεν θελει να μας φροντιζει κλπ
μεχρι μου κανει πολεμο ψυχολογικο οτι θα παθει κατι κι οτι αν παθει κατι δεν θα την κοιταξει κανεις δηλαδη εγω...
πριν τον παρουμε εβγαινε με τις φιλες τηςμονο και καθοταν στο φεισμπουκ ωρες τωρα γυρισε και μου ελεγε οτι την εβαλα σε ταξη ενω εγω δεν ειχα τετοιο σκοπο απλα ηθελα να ερθει χαρα στο σπιτι
δε ξερω ισως τα λεω μπερδεμενα απλα ειναι τοσο μπερδεμενα μεσα μου ολα.... τι να κανω; εχω φτασει στο σημειο να σκεφτομαι να φυγω απο το σπιτι μου! τι εχει;;;;;;
τοσα νευρα τοσο πια κουραση για ολα!:(
καλησπερα κριστι