Originally Posted by
soft
θα διαφωνησω εδω Lou μαζι σου.Και οικονομικη ανεξαρτησια να μην εχεις υπαρχουν το ξαναλεω,γ αλλη μια φορα οργανωσεις του κρατους που κανουν σοβαρη δουλεια
θα μπορουσα να αναφερθω,και να το αναλυσω λιγο πιο πολυ
αλλα αυτο που καταλαβα ηταν οτι οι περισσοτεροι νομιζουν οτι δεν προσφερουν εργο,η οτι δεν γινεται σωστη δουλεια μεσα σε αυτες ,γιατι επαναλαμβανονται τα ιδια .
Το μονο που θα πω ζωντας το για λιγο απο κοντα ,ειναι οτι εκει τις περισσοτερες φορες καταφευγουν γυναικες που κινδυνευει αμεσα η σωματικης τους ακεραιοτητα .Οταν περνα ο κινδυνος για τους λογους τους δικουσ τους ο καθενας ξαναγυρνα σε αυτες τις κακοποιητικε ς συμπεριφορες.Και αν δεν ειναι διατεθειμενος ο αλλος να παει λιγο ποιο βαθια και να ψαξει την αναγκη και την ανεκτικοτητα του στη βια ,κανενα ς τοτε δεν μπορει να κανει τιποτα .Πρεπει να ερθει αποφασισμενη για τις αλλαγες ,με λιγα λογια
Soul
κραταω καποια απο αυτα που ειπες ,και αν θες τα συζηταμε
"τους τελευταιους 6 μηνες "
οχι οτι θα δικαιολογησω μια τετοια συμπεριφορα ,αν ειναι πριν εναν πριν 2 μηνες ,η πριν 10 χρονια η μια μερα
Αλλα εστισες στο χρονο ,και μου εκανε εντυπωση ,πριν απ αυτο δεν ειχε δειξει ποτε οτι ηταν ενας ανθρωπος που θυμωνε ,οταν ελεγες την γνωμη σου ?
Ετσι ξαφνικα αρχισε να σε αμφισβητει?
Να νευριαζει ?
Να σε χτυπα?
Τωρα παμε σε αυτο που ειπες
"δεν φευγω λογο του παιδιου "
Σ αυτο πανω εχω να σου πω ,λιγα πραγματα ,και να σε ρωτησω
Εχεις την εντυπωση οτι κανεις καλο στο παιδι σου με το να μην παιρνεις μια αποφαση ,αφου εισαι υπευθυνη γ αυτο .Οχι μονο εσυ αλλα και ο συζυγος σου
Η ιδια ειπες οτι το αμελεις .Κι οτι δεν μπορεις ,δεν αντεχεις αλλο,δεν εχεις υπομονη αλλη.
Η νομιζεις οτι το παιδι δεν καταλαβαινει δεν αντιλαμβανεται την κακοποιηση τη βιαιοτητα ,το ολο κλιμα γενικα ?
Με το προσχημα του παιδιου και για το καλο του, εγω προσωπικα πιστευω οτι πισω απο αυτο κρυβονται πιο βαθια αιτια δικα μας ,
που καποιος μενει, δεχεται μια κακοποιητικη συμπεριφορα ,και πετα το μπαλακι δεξια και αριστερα ,αντι να δει τι πραγματικα τον κρατα σε τετοιες σχεσεις.....