Παιδιά απίστευτο άμα σας πω τι έπαθα. Γέμισα σπυριά σε όλο μου το σώμα, πομφοί λέγονται, και είναι μέγεθος από ένα μεγάλο κουνούπι, έως και ένα πιάτο. Αλλά στο πόδι πχ, έχουν σχηματιστεί τόσοι πολλοί, που είναι σαν ένα πιάτο! Είμαι χάλια, ξύνομαι συνέχεια σχεδόν και δεν αντέχεται αυτή η κατάσταση, να νιώθω ότι έχω αυτά τα πράγματα στο σώμα μου. Είναι από το κεφάλι, πρόσωπο, κτλ ως τις πατούσες. Μέχρι και τα γεννητικά όργανα έχουν πειραχτεί! Κατάσταση έκτακτης ανάγκης, είναι και επικίνδυνο. Άμα σε πιάσει δύσπνοια. Έτσι, ήθελα απλά να το πω, να το βγάλω από μέσα μου, τα αίτια είναι πολλά, ή τροφή γι'αυτό να προσέχετε πολύ τι τρώτε, να μην τρώτε πχ ψάρια χωρίς λεμόνι, πορτοκαλάδες με συντηρητικά και τέτοια, όλα αυτά και άλλα πολλά πειράζουν! Αν θέλετε θα σας πω κι άλλες λεπτομέρειες. Βέβαια, πρέπει να είσαι αλλεργικός όπως εγώ. Αλλά είναι να μην σου τύχει! Επίσης, μπορείς να το πάθεις από κρύο, από ζέστη, από συναισθηματική πίεση, από επαφή με ζώα, και από άλλα από ότι έψαξα στο ίντερνετ. Αυτά. Και αν το έχει πάθει κανείς σας, να μου πει πως πήγε γιατί φοβάμαι και μην γίνει χρόνιο, :(:(:( τρισχειρότερο δηλαδή.