καλησπερα ειμαι η μαρια ειμαι 17,5 χρονων και εδω και σχεδον ενα χρονο εχω θεματα με το φαγητο. στην αρχη ηταν διαιτα. μετα εγινε ψυχωση. ανορεξια. ατελειωτες ωρες στο γυμναστηριο. δεν κοιμομουν για να καιω θερμιδες. δεν ετρωγα. και μετα ηρθε η βουλιμια, στην αρχη μια φορα στο τοσο, μετα μερικες φορες τη βδομαδα, μετα σχεδον καθε μερα, μετα 2-3 φορες τη μερα, τωρα κλεινομαι στο μπανιο τουλαχιστον 4-5 φορες τη μερα. δεν ξερω. εχω παει σε ψυχολογο αλλα μολις γυρισα εφαγα 5 φορες περισσοτερο. στην αρχη δεν ηταν ετσι. στην αρχη ημουν καλα. τωρα εχω αρχισει να καταρρεω κ οχι μονο σωματικα. ειμαι χαλια. δεν ξερω αν φταιει αυτο η τα οικογενειακα και υπαρξιακα προβληματα που εχω. δν ξερω αν ειναι αυτο η το οτι δεν ξερω τιποτα για τον εαυτο μου πια, δινω πανελληνιες και δεν ξερω τι θα κανω, δεν ξερω τι κανω εχω χαθει. το μονο που κανω στη ζωη μου ειναι να τρωω να τα βγαζω να κλαιω, να κλαιγομαι για την κατασταση μου και για τη δυστυχια μου αλλα εν τελει να μην κανω τιποτα για να το αλλαξω. τιποτα. μονο παλι απο την αρχη. και μαλλον θα μεινω απο απουσιες δεν εχω δυναμη να πηγαινω σχολειο. και η μανα μου εχει τρελαθει. ολη τη μερα με ταιζει. δεν ξερω γιατι, ισως γιατι πρεπει να παρω βαρος. και μετα με κοιταει περιεργα και μου επιτιθεται σε ασχετες στιγμες, αλλα φαινεται οτι ειναι επειδη τα βγαζω. ομως δεν μπορει να καταλαβει οτι δε με βοηθαει ετσι, το κανει μονο χειροτερο και δεν την αντεχω αλλο. θελω να φυγω απο τη ζωη μου οπως ειναι. θελω να φυγω μακρια απο τη μανα μου. οποτε ειμαι εξω απο το σπιτι ειμαι περιπου καλυτερα, οποτε ειμαι στο σχολειο η στο φροντιστηριο εχω ορεξη να προσπαθησω και οποτε γυρναω σπιτι θελω απλα να πεθανω. ομως δεν τα καταφερνω γιατι τοσο δειλη ειμαι