τι παθαινει κανεις ξαφνικα
εκανα μια σχεση για 3 μηνες.Αυτη με πλησιασε μεσω ενος πολυ δικου μου ανθρωπου με πηρε τηλ και τα φτιαξαμε σχεδον αμεσςως γιατι με ηξερε απο πριν τυπικα.Ολα καλα πολυ ενταση πολυ παθος.Ειπαμε πολλα αποκαλυφθηκαμε ο ενας στον αλλο,ειπαμε τοσα οσα δεν λενε αλλοι σε χρονια σχεσεων,Εγω δουλευω επαρχια αυτη εμενε αθηνα.Μςγαλος ερωτας.Μολις γνωριστηκαμε επαθε ενα μικρο ατυχημα εκανε μια επεμβαση εμεινε χωρις δουλεια.Εκανα υπομονη ανεχτηκα πολλα απο την πλευρα της,μα παρα πολλα.Την ερωτευτηκα ομως και την αγαπησα και ηθελα να ειμαι μαζιτης και στα καλα και στα κακα.Εγινε καλα ομως βρηκε δουλειακαι αρχισαμε.Εχεις αλλαξει ,δεν ταιριαζουμε κλπ.Πανω σε ενα τσακωμο με μυνηματα χωρισαμε.Εκανα προσπαθεια να τα ξαναβρουμε ειπε να το σκεφτει.περιμενα με αγωνια.Βρεθηκαμε κανα 2φορες αλλα ηταν ψυχρη αρχισε να φωναζει κλπ.πηγε διακοπες μονη της ολο το καλοκαιρι εκανα πολυ μεγαλη προσπαθεια να ειμαστε μαζι.το μονο που πηρα ηταν αδιαφορια και βαρια λογια απο την πλευρα της.Η ουσια τωρα.Πριν απο λιγους μηνες απο μενα ειχε χωρισει απο μακροχρονια σχεση.ξερω οτι εβγαλε απωθημενα σε μενα.Οσο και αν προσπαθησα να στελνω μυνηματα,λουλουδια και να κανω υπομονη μια μερα πηρα ενα μυνημαοτι ειναι με αλλον ,να μην την ενοχλω.Τοτε χαθηκε η γη κατω απο τα ποδια μου.Ξερω οτι δεν τον ειχε αμεσως που χωρισαμε αλλα τον βρηκε μετα.Ειχε πολλες ανασφαλειες,ειναι και το χειροτερο ζωδιο βλεπετε.Στα ζωδια δεν πιστευω αλλα οταν ψαχτηκα εμεινα με το στομα ανοιχτο...Ακριβως μα ακριβως ο ορισμος του ζωδιου της.Οπου και αν διαβασα ακριβως οπως φερεται,μα ακριβως,οτι λεει το ζωδιο.Δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα.
τωρα μαθαινω οτι λεει αυτα που ελεγε και σε μενα.Οτι βρηκε αυτο που εψαχνε,οτι ειναι ευτυχισμενη κλπ...Η κοπελλα ηταν καλομαθημενη,η νομιζε οτι ηταν,της αρεσε η καλοπεραση και το χρημα,ηθελε να πληρωνεις τα παντα,κλπΠολυ εγωισμο,ανωριμοτητα πολλες φορες.ηλικια της στα 28.Ολα εγιναν πολυ γρηγορα.Ηρθε και εφυγε και πατησε πανω στα αισθηματα μου γιτι την ενοιαζε μονο ο εαυτος της μου το πε κιολας.Αλλα αλλαζουν ετσι αποτομα τα συναισθηματα ενος ανθρωπου χωρις σοβαρη αφορμη?
(βια,απιστια κλπ)
η ουσια τωρα.Την εχω ερωτευτει πολυ.Μου εχει πει πολλα,παρα πολλα δεν ξερω αν τα εννοουσε ολα.Εδω και ενα τριμηνο δεν εχουμε καμμια επαφη.Μαθαινω καποια νεα της οποτε θελω.εχω παθει καταθλιψη την σκεφτομαι ολο το 24ωρο.Φανταζομαι τι μπορει να κανει,που μπορει να ειναι,στενοχωριεμαι για οσα δεν προλαβαμε να κανουμε.
εχω κολλησει πολυ ασχημα.εχει αλλαξει η ζωη μου και το εννοω.Απογοητευση,απαισιοδ οξια πονος ψυχης,κανενα ενδιαφερον για τιποτα.Δεν ειμαι παιδακι ειμαι πανω απο 30,ειμαι πολυ δυνατος ανθρωπος,ξερω οτι με τον χρονο ολα περνανε αλλα αυτο χειροτερευει πραγματικα.Μου λειπει πολυ....Ηθελα να εχω την ευκαιρια να κανουμε πολλα ακομα.Δεν προλαβε να καταλαβει τιποτα αντιθετα εβγαλε εντελως λαθος συμπερασμα για μενα χωρις; λογο...Πραγματικα της φερθηκα ΑΨΟΓΑ.Μηπως της εδωσα πολλα?δεν ειχε μαθει σε αγαπη και ενδιαφερον?εψαχνε καλυτερη ποιοτητα ζωης?πιστευω οτι το τριμηνο που ειμαστε μαζι οντως ενοιωσε εντονα τοειδα στα ματια της.Αλλα το μετα δεν εξηγηται.Τωρα τι κανουμε?Εχω διαβασει πολλα με προσοχη αλλα τα πραγματα δεν αλλαζουν η μαλλον χειροτερευουν..τα γραφω πολυ περιληπτικα γιατι ειναι πολλα και περιπλοκα.ακουω τα παντα και ευχαριστω