Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει-να το διαβάσετε όλοι!
Λοιπόν, ένα πράγμα ανακάλυψα σήμερα. Ότι στον άνθρωπο υπάρχουν δύο φύσεις, η καλή και η κακή. Και μάλιστα σε υπέρτατο βαθμό. Έχω ακούσει υπέρτατες βλακείες-κακίες στη ζωή μου, που δεν μ'αφήνουν να λειτουργώ, με ρίχνουν απίστευτα και με σημαδεύουν για πάντα. Πχ, όταν θέλω να κάνω κάτι, σκέφτομαι να τώρα τι θα μου λέγανε, και πέφτω πάρα πολύ. Ξέρω, ακόμα και γι'αυτό το ποστ, κάτι θα βρείτε να πείτε. Αλλά εγώ δεν σας φοβάμαι. Η αδυναμία σας είναι αυτή ακριβώς, ότι θέλετε να με βλάψετε. Το ίδιο έκαναν και κάποια μέλη στο σίριαλ κίλερς, γι'αυτό τους απαντώ εδώ. Δεν θα λάβω υπόψη τις κακίες σας, γιατί μόνο γι'αυτό πρόκειται. Είναι μικροπρέπειες, και κατωτερότητες. Γι'αυτό, την επόμενη φορά που θα πείτε κακία, σκεφτείτε γιατί την κάνετε, για να επικρατήσετε ενός άλλου ανθρώπου, για να τον μειώσετε και να νιώσετε καλύτερα, για να τον εκδικηθείτε, γιατί; Έτσι θα πάψετε να πληγώνετε ανθρώπους και να είστε μικροπρεπείς. Εγώ πάντως από όλα αυτά, έφτασα στο μέγιστο σημείο να θέλω να αυτοκτονήσω, και μετά έπειτα από κουβέντα, είπα να μπαίνει από το ένα αφτί, και από το άλλο να βγαίνει. Για πόσο θα συμβαίνει αυτό όμως; Μιλήστε, δεν σας φοβάμαι.