Ποσοι απο εσας περνετε risperdal, 2mg?
αν υπαρχει εστω και ενας ακομα που του εχουν συνταγογραφησει risperdal 2mg του επιβαλλουν με το ζορι να τα περνει εδω και πολλα χρονια και εχει καταφερει να διατηρησει σωας τας φρενας (με την βοηθεια αγνωστης δυναμης). αν πολυ περισσοτερο εχει καταφερει, σε αντιθεση με μενα, να διατηρησει το σπερμα του σε υγιες επιπεδα παρακαλειτε να μιλησει τωρα. εχω την αναγκλη να αισθανθω πως δεν ειμαι απο τις εξαιρεσεις (οτι ανηκω σε αυτους τους λιγους που εχουν καταφερει να επιβιωσουν).
απο ιστοσελιδα
If you or your child have been harmed by taking Risperdal, been prescribed Risperdal off label or had adverse reactions to the medication, you may wish to file a lawsuit before the statute of limitations runs out. Having a law firm which understands this medication and most importantly one which has the resources to see the case through is vital. If you would like for us to send your information to a law firm handling Risperdal claims, click here and fill out the short form.
απο βικιπαιδια
ποσοστο της σχιζοφρενειας το 2006 -> 1%
ποσοστο της σχιζοφρενειας το 2010 0.5-0.6%
τα συμξπερασματα δικα σας.
ΥΓ αν δεν μου απαντησει καποιος στο επομενο λεπτο θα στειλω αυτο το μηνυμα παντου σε ολο το ιντερνετ.