ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ Η ΕΓΩ?
Εδω και καμποσο καιρο απο τοτε που χωρισα με τον μανιακο με τα τουμπανιασμενα αμαξια, εχω γνωρισει διαφορους τυπους. ολοι μικροτεροι απο μενα, συνιθως τετοιοι με πλησιαζουνε. τελοσπαντων δεν εχει σημασια, προχωραω παρακατω,
αρχικα ενω μαρεσουνε εξωτερικα κ δεχομαι να βγουμε, οσο ειμαστε εξω κατι μ την δινει πανω τους, ειτε στο 1ο ραντβου ειτε στο 3ο, κ μετα δεν θελω να τους ξαναδω. το χειροτερο μ ειναι οταν πανε να με φιλησουνε γτ δν μπορω να αντιδρασω να το αποφυγω. κ οταν ανταποδιδω κανα φιλακι, καθομαι σαν κουτσουρο και δεν νιωθω.
δεν ενιωθα ποτε ιδιαιτερα αλλα τωρα εχει γινει πολυ εντονο!!!!!!!!!!μονο αυτος ο τελευταιος μου εκανε ενα ''κατι'' κ μαλιστα δεν μπορω να καταλαβω γιατι, αφου μονο 1 μηνα ημασταν μαζι κ ηταν κ ηλιθιος γιατι να μου κατσε ετσι αυτος...
τεσπα ο πρωην μου ειναι αγγλια κ παιρνει καθε μερα τηλ κ με θελει πισω λεει μαγαπαει κ θελει να με φροντιζει κ δεν τον πειραζει να ξεσπαω πανω του για ο,τι θελω. γτ θελει να συμεριζεται το θεμα που εχω....και να με βοηθαει.
αλλα κ παλι δεν με συγκινει αυτο να το ακουω
νιωθω πως δεν ειμαι ικανη να ερωτευτω ξανα ποτε. θα μεινω μονη μου, κ αυτο με οδηγει τωρα στο να θελω να φαω κ να με τρωει το δερμα μου.......εβγαλα παλι εκζεμα στο κεφαλι απο το αγχος να μν φαω κ συνιθως αυτο με οδηγει στο χαρακωμα.
σημερα νιωθω ασχημα εκανα κ βουλιμικο το πρωι, και χτες ειχα ραντεβου με εναν τυπο που με κοιταζε σαν να μουνα κοματι κρεας κ ολο μιλουσε μιλουσε μιλουσε μιλουσε..................μετα με ρωτησε αν θελω σχεση, του ειπα πως δεν ξερω αν θελω τετοια πραματα γτ δν εχω μαθει να περιοριζομαι, κ ειπε πως εκεινος θελει ουσιωδης σχεσεις δεν θελει απο δω κ απο κει.....(α ενταξει καλο παιδι λεω φαινεται οχι τοσο πηδηκουλας) κ μετα παει να φιλησει κ να πιασει κ κωλο εκει τα παιξα κ μ ανεβηκε παλι το αιμα στο κεφαλι..............αλλα μαλλον το καταλαβε κ σταματησε.....
τρεχει κατι με κεινους η με μενα δεν ξερω...........δεν νιωθω.........ακομα κ με τα κοριτσια που παω, παλι δεν νιωθω....καθομαι απλα.....μπορω να κανω σεξ να λειτουργησω σωστα,αλλα συναισθημα δεν νιωθω. ειτε ειμαι αναμεσα σε 2 αντρες, ειτε αναμεσα σε αντρα και γυναικα, ειτε μεμονομενα με εναν απ τους 2..........
τελικα δεν ξερω τι κανω και τι ειμαι κ πως νιωθω