Εχω σεξουαλικο φετιχ με μεγαλυτερες γυναικες!
Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα!Ειμαι καινουριο μελος του φορουμ.Γραφω αυτο το θεμα για να μοιραστω ενα προβληματακι που εχω,το οποιο μεχρι στιγμης δεν ειναι και τραγικο,αλλα οσο περνουν τα χρονια μου φαινεται διογκωνεται!Ειμαι περιπου 22 χρονων,αρκετα εμφανισιμος αντρας ωστοσο αντιμετωπιζω μια δυσκολη,μη αποδεκτη κοινωνικα σεξουαλικη κατασταση.Απο αρκετα μικρος ειχα μια ταση να ερωτευομαι και να νιωθω ισχυρη σεξουαλικη ελξη για γυναικες που ηταν αρκετα μεγαλυτερες σε ηλικια απο εμενα.Αρχικα,στα σχολικα χρονια,ξεκινησαν να μου αρεσουν οι μεγαλυτερες συμμαθητριες μου κατα 2-3 χρονια και υστερα εστρεψα το βλεμμα μου προς τις καθηγητριες μου.Οσες ηταν ομορφες,μου αρεσαν απιστευτα πολυ.Παρατηρουσα οτι μου αρεσαν καθηγητριες περιπου ηλικιας 30-40 ετων.Τελος παντων,μολις εφυγα απο το σχολειο πιστευα οτι το φετιχ μου καποια στιγμη θα εκπληρωνοταν,καθως τα ταμπου μαθητη-καθηγητριας δεν θα υπηρχαν και πως ανετα θα εβρισκα μια γυναικα μεγαλυτερη απο εμενα για να ολοκληρωσουμε μαζι και σεξουαλικα τη σχεση μας.Ωστοσο κατι τετοιο δεν εγινε μεχρι τωρα.Οι μεγαλυτερες γυναικες μου αρεσουν ακομα περισσοτερο τωρα και θελω να τις κυνηγαω πιο πολυ απ'οσο εκανα παλια.Αλλα δυστυχως δεν εχω βρει καποια τετοια που να βρει ανταποκριση ο ερωτας μου.Περα απο το ο,τι οι περισσοτερες ειναι σε φασεις αρραβωνα με κατι ξενερωτους 35-40αρηδες κοιλαραδες,αποκληρους της ζωης,χωρις ερωτικη ενεργεια,του στιλ 12 ωρες δουλεια μετα παντοφλα στον καναπε και ειδησεις ολη μερα,(πολυ με εκνευριζουν τετοιοι φλωροι)συν τοις αλλοις νομιζουν οτι τις θελω για κατι χαλαρο,για μια συντομη σεξουαλικη εμπειρια,ναι μεν εντονη αλλα εφημερη,και με θεωρουν ενα παιδακι που ειμαι σε περιεργη φαση και οτι δεν ξερω ακομα τι θελω και απλως θα πειραματιστω μαζι τους!Νομιζουν οτι τις θελω για να παιξω λιγο ερωτικα και πως ανα πασα στιγμη θα μου γυαλισει καμια μικρη,συνομηλικη μου και θα την παρατησω την μεγαλυτερη.Εδω ειναι το μεγαλο μου προβλημα.Εγω,αυτες τις γυναικες δεν τις θελω απλα για ενα παιχνιδι,εξαλλου ποτε δεν κανω τετοια πραγματα στις γυναικες,τις σεβομαι παντα,αλλα τις θελω στα σοβαρα.Με διεγειρει φοβερα ερωτικα η αυρα που βγαζει μια μεγαλυτερη γυναικα,το σωματικο αρωμα της,οι κινησεις της,τα ποδια της,το σωμα της,το προσωπο της,γενικοτερα βλεπω οτι μου εκπεμπουν εναν ερωτισμο που δυσκολα θα τον βρω σε καποια συνομηλικη μου.Δεν λεω οτι δεν μου αρεσουν και συνομηλικες,αλλα οι μεγαλυτερες κατι μου βγαζουν περισσοτερο σεξουαλικα.Ειμαι σιγουρος πως αν μια γυναικα μεγαλυτερης ηλικιας(φυσικα μιλαω για περιπου 30-40 ετων περιπου κι οχι παραπανω) δεχοταν να δημιουργησει σχεση μαζι μου,τοτε δεν θα ηθελε να ξεκολλησει απο πανω μου και πως σεξουαλικα θα ταιριαζαμε ιδανικα και οτι η σχεση μας θα ειχε πολυ μεγαλυτερο παθος και ισχυ απ'οτι εχουν οι σχεσεις γαμου/αρραβωνα και αυτες οι αηδιες που κανουν με τους μεγαλυτερους ξενερωτους!Δεν ξερω,ειμαι σε αδιεξοδο,οι μεγαλυτερες γυναικες νομιζουν οτι ψαχνω κατι των 5-6 ραντεβου και μετα τελος.Δεν πειθονται για την γνησιοτητα των συναισθηματων μου.Εγω ποτε δεν θα απιστουσα σε μια σχεση με μεγαλυτερη μου,δεν κανω κατι τετοιο ποτε.Περα απο το ο,τι μου αρεσει σεξουαλικα μια μεγαλυτερη,νιωθω οτι θα την σεβομαι και περισσοτερο,οχι λογω ηλικιας,αλλα αισθανομαι οτι λογω της εντονης σεξουαλικης ελξης που θα με ενωνει μαζι της,δεν θα μπορω να τη βγαλω απο την ψυχολογια μου ευκολα κι ετσι δεν θα γινεται να της ειμαι απιστος,ακομα κι αν το προσπαθουσα!Αντιθετως,αυτο ι που κανουν τις λαδιες,ειναι αυτοι οι γελοιοι που πανε και παντρευονται!Νομιζουν οτι επειδη ειναι μικροτερες οτι ετσι μειωνουν τις πιθανοτητες να τις απατησουν.Κι ομως!Ενα μεγαλο ψεμα της κοινωνιας,που εχει διαιωνισει την ιδεα οτι η γυναικα πρεπει να ειναι μικροτερη για να μην απιστει ο αντρας!Οσους αντρες ξερω που κερατωσαν τις γυναικες τους,ειναι 3 χρονια και παραπανω μεγαλυτεροι τους!Αντιθετως,ξερω ζευγαρι που ο αντρας ειναι 12 χρονια μικροτερος της γυναικας και δεν εχει,ή τουλαχιστον ισχυριζεται,οτι δεν της εχει απιστησει ποτε.Τελος παντων,σας κουρασα ηδη.Τι πιστευετε πανω σε αυτο?Εχετε καποια ιδεα ισως?