Πασχω απο αλκοολικους γονεις !!
Να πω την αληθεια δεν ξερω αν κανω καλα που ποσταρω αλλα πλεον εχω κουραστει απο τη ζωη.
Ειμαι 22 ετων φοιτητρια και υποφερω απο αλκοολικους γονεις στην κυριολεξια!! Εχω κακοποιηθει σωματικα ψυχολογικα σε καθημερινη βαση πλεον μονο σε ψυχολογικη !! Εχω ενα μικροτερο αδερφακι το οποιο κακοποιειται ψυχολογικα σε καθημερινη βαση δεν μιλαμε για σωματικα τοσο λογω του οτι οι γονεις πλεον ειναι σε μεγαλη ηλικια και καθοτι αλκοολικοι προτιμουν την ψυχολογικη και λεκτικη κακοποιηση.
Οπως ανεφερα ειμαι φοιτητρια εχω ψαξει αρκετες φορες για εργασια αλλα τιποτα , ισως εχει να κανει με την εμφανιση -αθλητικος τυπος -μετριου αναστηματος, η ψυχολογικη πιεση του να βρω εργασια , η πιεση στο γεγονος οτι ειμαι 22 και δεν εχω φιλο -πλεον- το γεγονος οτι οι γονεις μου επι 24ωρου ειναι μεθυσμενοι με εχει καταντησει ενα ρακος, δεν βρισκω πλεον τον λογο υπαρξης -εχω σκεφτει την αυτοκτονια αλλα εχω φτασει σε σημειο απλα του να τραυματιζω τον εαυτο μου για να εκτονωθω.
Εχω προσπαθησει αμετρητες φορες να κανω κατι οχι απλα για μενα αλλα για ολους . Η μητερα μου προσφατα διαγνωσθηκε με καρκινο στοματος και υπεβληθη σε επεμβαση, εκοψε οπως ισχυριζεται το καπνισμα αλλα το ποτο οχι.Ο πατερας μου δουλευει αλλα πινει και ιδιος . Οι τσακωμοι επικοι σχεδον καθε μερα. Η μητερα μου πιθανον να εχει καταθλιψη αλλα το προτιμα να το αγνοει
Πλεον εχω κουραστει απο ολα!! Στο παρελθον ειχα διαθεση για ζωη , εκανα αθλητισμο ειχα φιλους αλλα πλεον δεν εχω κοινωνικη και προσωπικη ζωη ,εχω χασει τον εδιαφερον μου παντελως για ολα !! Εχω σκεφτει να φυγω απο το σπιτι αλλα χωρις δουλεια ειναι αδυνατον οπως και του οτι σκεφτομαι το αδερφακι μου που πασχει συχνα απο κρισεις υστεριας. Σκεφτηκα να ζητησω βοηθεια αλλα πιστευω οτι αν παω σε ψυχολογο οι γονεις μου θα με πουνε τρελη ,
Δεν ξερω πλεον τι να κανω καθε μου κινηση πεφτει στο κενο.Ειμαι 22 και νιωθω 80 .Βρισκω τον εαυτο μου ανικανο να νιωσει ευτυχια ή χαρα καθως δεν θυμαμαι αυτο το συναισθημα , Οι γονεις μου απο την αλλη αγνοουν παντελως εμενα και το αδερφακι μου παρα μονο οταν ειναι να βωμολοχησουν ακατανοητα. Θελω να φυγω επειγοντως απο το σπιτι μου αλλα δεν βρισκω πουθενα στηριγμα . Το οικογενειακο περιβαλλον γνωριζει την κατασταση των γονιων μου αλλα δεν κανει κατι.
Η μητερα μου πλεον εχει καταντησει εφιαλτης , δεν μπορω να συνηπαρξω μαζι της ουσα μεθυσμενη ουτε ενα δευτερολεπτο - με μισει απεριφραστα -οσο για τον πατερα μου δεν υπαρχει σημειο επικοινωνιας απο την μια βριζει την μητερα μου για το αλκοολ αλλα και ιδιος ειναι ακριβως και χειροτερα .
Πιστευω οτι πασχω απο καταθλιψη εχω προβλημα επισης με τις δυνατες φωνες και ηχους ιδιαιτερα αποτομους και δεν μ αρεσει να βρισκομαι αναμεσα σε πληθος και γενικοτερα με πολλους ανθρωπους ,πασχω απο αυπνιες και κρισεις αγχους-πανικου.
Δεν θελω να μακρηγορησω απλα ηθελα να γραψω την ιστορια μου καπου για πρωτη φορα απλα ισως για να ξαλαφρωσω.
Ευχαριστω