Θέλω να είμαι αισιόδοξος και εγώ. Βγαίνω έξω ίσως περισσότερο από όλους εδώ μέσα, ίσως και όχι. ΘΑ έλεγα πάντως δεν έχω καταλάβει αν λόγω απογοήτευσης στρεφόμαστε στο ιντερνετ η αν το ιντερνετ μας κάνει λιγότερο επικοινωνιακούς. Μάλλον το πρώτο.
Printable View
Θέλω να είμαι αισιόδοξος και εγώ. Βγαίνω έξω ίσως περισσότερο από όλους εδώ μέσα, ίσως και όχι. ΘΑ έλεγα πάντως δεν έχω καταλάβει αν λόγω απογοήτευσης στρεφόμαστε στο ιντερνετ η αν το ιντερνετ μας κάνει λιγότερο επικοινωνιακούς. Μάλλον το πρώτο.
Τι σ επιασε παλι? Το βασικο σου προβλημα ειναι οτι εισαι απαισιοδοξος. ΧΑΜΟΓΕΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΙΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!
Οσο για το Ιντερνετ, παν μετρον αριστον
Χαμνογελάω αρκετές φορές :))))))) Συνήθως χαμογελάω όταν βλέπω κάποιον έξω. Στην οθόνη του υπολογιστή να χαμογελάσω σε ποιον? Καλά είμαι μην ανησυχείς Καντυ. Χαίρομαι που είσαι κάπως καλύτερα και εσύ!
κακα τα ψεμματα,το ιντερνετ εχει καψει μυαλα και ζωες.. λιγοι πιστευω κανουν σωστη χρηση!και πως καποιος να κανει σωστη χρηση,οταν στο ιντερνετ "σου απλωνεται ο κοσμος στα ποδια σου",βρισκεις τα παντα,"ερωτα","επικοινωνια"," σεξ","φιλους",ολα αυτα ομως εικονικα,με αποτελεσμα να κλεινεται καποιος στον εαυτο του μπροστα σε μια οθονη και να μην ζει την πραγματικη ζωη!αρα ινσεκτ μου οχι απλα βλαπτει αλλα κοιμιζει εγκεφαλους!οσο αφορα την κακη χρηση παντα..
Κοίτα πιστεύω πως το πολύ ιντερνετ (και το καθισιό γενικά) βλάπτει και την υγεία. Ξέρεις όμως από ένα σημείο και μετά άρχισα να βγαίνω βόλτα μόνος μου γιατί ο καθένας κάνει το πρόγραμμα του ... διαβολική σύμπτωση όταν χώρισα ανακάλυψα πως όλοι οι γνωστοί στην ηλικία μου είναι σε σχέση (πριν δεν ήταν όλοι) εκτός από μένα. Όχι τίποτα άλλο αλλά δεν περιμένω πλέον σε καμία σχέση για να έρθει να με σώσει. Είμαι καλά τουλάχιστον. Thanks για την συμμετοχή Δώρα!
Αλλά μετά λέω φτου ρε π***η κάποιος με έχει ματιάσει και όταν λέω κάτι καλό για μένα να σου ο πόνος στην καρδιά να μου το θυμίσει αυτό! Δεν έχω ανάγκη καμία Δώρα. Μπορώ να αντέξω την μοναξιά για 30 με 60 χρόνια ακόμα :DDDDD
εγω πιστευω οτι το ιντερνετ βλαπτει πολυ σοβαρα τις "σχεσεις"...το ηλεκτρονικο φτυσημο που λεμε???εχεται αναρωτηθει ποσες σχεσεις εχουν ληξει λογω του ιντερνετ?ποσο πολυ καποιες φορες αποξενωνει τουσ ανθρωπους?οταν το ιντερνετ γινει εθισμος τοτε το πουλακι παει...πεταξε...ειναι κρίμα,γιατί καποιοι εθιζονται και περνανε καλα στο ιντερνετ και καποιοι αλλοι πληγωνονται αθεραπευτα απο ολο αυτο....
ντιν νταν!!κατι καμπανες χτυπανε!! :P
Ok, το παραδέχομαι. Χωρίς γυναίκα η ζωή είναι ανούσια! Δώρα θέλεις να βγούμε για καφέ?
Πάντως είμαι ωραίο παιδί βρε Δώρα! Εσύ χάνεις :p