Originally Posted by
mateo
λοιπον....το θεμα μου ειναι οτι ειμαι πολυ ντροπαλος γιατι νομιζω οτι εχω ενα μειονεκτημα στην εμφανιση επειδη εχω μερικα κιλα παραπανω....κοινωνικο ατομο δεν θα ελεγα οτι ειμαι τοσο πολυ η ανωνυμια του ιντερνετ με κανει να ειμαι κοινωνικος.....αυτα δεν τα εχω συζητησει με κανενα αλλο...επισης ειναι τα προτυπα που βλεπω πχ απο τα μμε ακουω κατι για 15και 16 για πρωτη φορα και καταρρευω........επιπλεον και οι φιλοι μου εχουν ολοκληρωσει εδω και καιρο με κοπελα......δεν θα ελεγα οτι μου λειπει μονο το σεξ....θελω κι ολας να αγαπησω και να αγαπηθω.....δεν μου φτανει η αγαπη η οικογενειακη που εχω παρα πολυ η η φιλικη.......μια ζωη ειμαι το καλο παιδι της οικογενειας το καλο παιδι της γειτονιας ο καλος ο μαθητης{οχι ο πολυ καλος) και ολα αυτα δεν μου φτανουν.....το χειροτερο ειναι να περπαταω στο δρομο η να ειμαι στο λεοφωρειο και να βλεπω ζευγαρια ερωτευμενα...........βαζω τα κλαμματα......και ναι εχω κλαψει και ας ειμαι ολοκληρος μαντραχαλος και πολυ μαλιστα αλλα μονος μου....οσο για αυτον που ειπε για οικο ανοχης μου εχει περασει για λιγο απο το μυαλο μου αλλα πρωτο φοβαμαι μην κολλησω τιποτα δευτερο ξερω οτι αυτοι οι χωροι δεν ειναι και πολλοι καθαροι και τελευταιο και πιο ουσιαστικο και αυτα τα πλασματα τα λυπαμε που κανουν αυτη την δουλεια κσι δεν ξερω αν θα μπορουσα να λειτουργησω μαζι τους η αμα στο τελος με επιαναν τα κλαματα που θα εβλεπα αυτα τα πραγματα.....δεν πιστευω οτι ειμαστε ΜΟΝΟ σαρκα