Originally Posted by
Vous et Nous
Παιρνω το θαρρος να σας μιλησω για μενα, μιας και πιστευω οτι ισως να με βοηθουσατε περισσοτερο απο το ψυχιατρο που επισκεφτηκα προ ολιγου για πρωτη μου φορα.
Το προβλημα μου ειναι οτι εχω πολλα προβληματα χεεχε ..αυτο που θελω να ξεπερασω ομως ειναι οτι εχω αναπτυξει το τελευταιο χρονο διαταραχη πανικου με αγοραφοβια, εχω εντονο ανχος(αδικαιολογητο), νευρικοτητα.. δεν μπορω να μπω στο μετρο, πνιγομαι, με πιανει δυσπνοια, ζαλαδα, ταχυκαρδια κτλ με τρελαινει ολη αυτη η φαση... καθως τα ελεγα αυτα στο ψυχιατρο και του ανεφερα επισης οτι δεν παω στην σχολη μου, αρχισε να με πιεζει λεγοντας μου οτι πρεπει να την τελειωσω, μετα με εκραξε(για τα μαλλια μου και επειδη αντεδρασα το καλυψε οτι κ καλα ειμαι πολυ αδυνατη... ρε παιδια με ειπε νεκροκεφαλι..δηλαδη αυτο γιατι μου το πε ? για να δει πως θα αντιδρασω..? ) και οκει εκει ηταν που λεω πραγματικα αυτος ειναι ψυχιατρος ...και μου λεει τετοιες μαλακιες .. δηλαδη αμα του πω οτι ειμαι ομοφυλοφιλη τι θα κανει ? θα δωσει εντολη να με κλεισουν πουθενα.. με φρικαρε πραγματικα.. ρε παιδια ετσι λειτουργουν οι ψυχιατροι ? δηλαδη αυτος σε τι μπορει να με βοηθησει ? ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο μου εδωσε ενα dogmatyl, ξερετε τιποτα για αυτο ? μου ειπε οτι ειναι για να μου φυγει το αγχος και να μπορω να μπαινω στο μετρο κτλ.. και θελω πραγματικα να το ξεπερασω.. επειδη ειμαι κατα το φαρμακων πειτε μου αν μπορει να με βοηθησει σε τιποτα αυτο το φαρμακο γιατι σκεφτομαι οτι μαλλον δεν θα το παρω..