Ποιος ψηνεται να κανουμε κανα γκρουπακι στο facebook για αυτους π πασχουν απο ψυχωση και γιατι οχι να βγαινουμε και για κανα καφε π και που? Εκτος βεβαια αν δν θελετε να φαινεται η ταυτοτητα σας π αυτο το εχω για βεβαιο
Printable View
Ποιος ψηνεται να κανουμε κανα γκρουπακι στο facebook για αυτους π πασχουν απο ψυχωση και γιατι οχι να βγαινουμε και για κανα καφε π και που? Εκτος βεβαια αν δν θελετε να φαινεται η ταυτοτητα σας π αυτο το εχω για βεβαιο
εαν κανετε γκρουπακι ή σελιδα, θα γινω μελος, αρκει να μη με βρει η Remedy και μου καλεσει παλι την αστυνομια. τωρα για καφε ή απλα meeting, αν ειναι κι αλλα ατομα που εχουν ενδιαφερον ισως ψηθω, αλλα δε θελω να τρομαξω κοσμο...
downward,για αρχη εχω να πω λιγοτερο nine inch nails.Kατα δευτερον τι ρατσισμος ειναι αυτος?μονο οσοι πασχουν απο ψυχωση?οι αλλοι ας κατουρησουν στο πηγαδι?τς τς τς!!!!!!!!
αν εχεις διαθεση να δικτυωθεις με ατομα που πασχουν απο ψυχωση, εχουν κανει ενα σωματειο καποια μελη απο εδω ,εχουν και σαιτ, εχουν κανει μερικες ανακοινωσεις και φανταζομαι πως θα κανουν και συναντησεις.
γιατι δεν επικοινωνεις μαζι τους?
νομιζω "μαζι" η καπως ετσι λεγεται και το σωματειο τους
ναι ρε σεις αλλα ολα τα μελη θα φαινεται το ονομα τους σιγα μην μπουνε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
Αν θες κανε γκρουπ και πετα το λινκ, και οποιος ειναι να μπει θα μπει ;d
τι το σκεφτεσαι να κανεις γκρουπ , λες και το σκεφτεσαι να ιδρυσεις συλογο. 2 κλικ υποθεση ειναι.
Βεβαια να ξερεις οτι ετσι ο κοσμος θα μαθει την μυστικη ταυτοτητα του ιδρυτη, εσενα, που δεν ειναι αλλος απο αυτον που κρυβεται κατω απο την μασκα του μπατμαν..
καλημέρα,
επειδή το έψαχνα κι εγώ αυτές τις μέρες, απλά να αναφερθεί πως η δράση του σωματείου «ΜΑΖΙ» αφορά σε όλες τις διαταραχές διάθεσης
http://www.mazi.org.gr/
Τελοσπάντων είναι εκτός θέματος το Μαζί.
λολ ελα ρε συ... ενα γκρουπακι λενε να στησουν τα παιδια, οχι e-κολαστηριο!