κατάθλιψη με περίεργα συμμτώματα
Καλησπέρα,
Εδώ και χρόνια πάσχω από κατάθλιψη. Τον τελευταίο χρόνο έχω όμως υποτροπιάσει.Εκτός από τα κλασσικά συμοτώματα της κατάθλιψης (όρεξη για τίποτα, καμιά ευχαρίστηση με τίποτα, έλλειψη συναισθημάτων, κλάμα, κενό στο μυαλό και στην καρδια, έλλειψη συγκέντρωσης, αντικοινωνικότητα κτλ) έχω απίστευτο άνχος και παθαίνω κρίσεις πανικού. Ξέρω ότι πολύ συχνά η κατάθλιψη συνδέεται με τον άνχος. Υπάρχει όμως και κάτι άλλο που νιώθω που δε μπορώ να το εξηγήσω. Σας παρακαλώ πείτε μου αν έχετε παρόμοιες εμπειρίες να με καθησυχάσετε ή αν ξέρετε γιατί μου συμβαίνει αυτό. Νιώθω σα να βλέπω όλη μου τη ζωή και όλους πίσω από ένα τζάμι δλδ σα να ζω σε μια παράλληλη πραγματικότητα και ενώ κάνω πράγματα μηχανικά στην πραγματικότα νιώθω πως όλοι και όλα είναι πίσω από ένα τζάμι και δε μπορώ να το ξεπεράσω και μιλώ κυριολεκτικά όχι μεταφορικά. Τί μου συμβαίνει; θα το ξεπεράσω; Παλαιότερα ένασ γιατρος μου είχε πει πως η κατάθλιψη μπορεί να συνοδεύεται και από άλλα συμπτώματα όπως αυτό, όμως νιώθω πως δε ζω ούτε ένα λεπτό απο τη ζωή μου φυσιολογικά.