μου ειπε πως ηταν παντρεμενος!
Γεια σας! αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θα εκτιμούσα τη γνώμη σας. Ένας άνθρωπος που γνώρισα, και υπήρχε μια σύνδεση ,επικοινωνουσαμε για 2 μήνες και σκεφτομασταν να κάνουμε μια σχέση ομολόγησε ότι, όταν συναντήθηκαμε ήταν παντρεμένος, αλλά της σε διαδικασία σιαζυγιου με τη σύζυγό του . Είπε ότι τώρα ήρθε πίσω στη ζωή του και ότι θα κάνουν μια προσπάθεια και ότι δεν θα ήταν σωστό να ξεκινήσει μια νέα σχέση χωρίς τον τερματισμό του γάμου .. είπε ότι με αυτά τα λόγια ακριβως.αισθάνονομαι κενή.Μου ειπε οτι δεν ηθελε να ειναι δειλος αλλα ενταξει απεναντί μου και οτι τωτα πια και σχεση να κανουμε που θα την βασισουμε αφου δεν τον εμπιστεθομαι.Ειναι μπερδεμενος?Δεν ξέρω ποια είναι η καλύτερη αντίδραση είχαμε κάνει τόσα όνειρα μαζί.Στο προφίλ στο facebook του, συνεχίζει να έχει μια εικόνα που ήταν σημαντική για μας .. και όταν τον ρώτησα γιατί την κρατα ακομη είπε ότι του αρέσει .. είμαι πολύ λυπημενη και δεν ξέρω ποια είναι η καλύτερη αντίδραση.Παράλληλα με όλα αυτά βλέπω τα σχόλια αγάπης που του αφηνει και γινομαι ακομη χειροτερα ..