Χωρισμός...Ένας μικρος θάνατος...
Γεια χαρά σε όλους.Θα ήθελα κι εγώ να περιγράψω με λίγα λόγια την θλίψη που νιώθω μέσα στην δύνη του απίστευτου χωρισμού που ζω.Η ιστορία μου λοιπόν ξεκινάει λίγους μήνες πριν όταν μετά από 10 χρόνια σχέσης και απόλυτης αφοσίωσης σε έναν ανθρωπο φτάσαμε στην εκκλησία με μία τεράστια προσμονή για την τελετή και την άλλη μέρα, από μέρους μου πάντα όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων.Από την επόμενη μέρα, έμεινα μόνη....Με άφησε...Με ταπέινωσε...Με σκότωσε...Ή μάλλον με διέλυσε....Με εκτέλεσε στα τρία μέτρα...Μέσα στο σπίτι που φτάξαμε για να ζήσουμε.Για να στεγάσουμε την αγάπη και την οικογένεια μας.Έτσι τουλάχιστον έλεγε μέχρι και ένα μήνα πρίν το γάμο...Στη συνέχεια...το τίποτα.Παρακαλητά, ατελείωτα γιατί, άρνηση, πόνος, αδικία και κατάθλιψη.Ένας άνθρωπος που με ακολουθολούν κι άλλα προβλήματα, κάνοντας μια ζωή υπομονή περίμενα τοσο πολύ αυτό το νέο ξεκίνημα...Έδωσα τόσα πολλά...Αλλά τελικά όσο πιο πολλά δίνεις, τόσο λιγότερα παίρνεις.Φυσικά με παρακολουθεί ψυχίατρος, παίρνω φαρμακευτικη αγωγή και κάνω ψυχοθεραπεία....όμως πονάω τόσο πολύ...