Οταν το περιβαλλον που ζεις σου μοιαζει εχθρικο...
και δε νιωθεις για να κανεις περισσοτερα εξω, τι μπορει να γινει για να το ξαναδεις θετικα κι ομορφα και να ενταχθεις παλι πιο πολυ ?
το μερος που ζω ειναι διπλα σε μεγαλη λεωφορο, μεστη βρωμα, το καυσαεριο και τη φασαρια. βγαινεις εξω σε πιανει πονοκεφαλος, δε μπορεις να αναπνευσεις. και το βραδυ δυσκολευεσαι να κοιμηθεις, αφου τα αμαξια δε σταματουν ΠΟΤΕ!
νιωθω οτι εχω βαρεθει, εχω σιχαθει, εχω αγανακτησει κι αρρωστησει τοσα χρονια στην κωλο-Αθηνα! μικροτερος ημουν το αντιθετο, σκετη αληταρια, κοινωνικος, ολη μερα εξω, εκανα τα παντα, γυρνουσα 5 η ωρα το βραδυ ή οποτε ηθελα σπιτι, δε με νοιαζε. με τα χρονια ομως κουραζεσαι. ειναι ανθυγιεινη αυτη η ζωη. δεν εχεις μονιμως την ιδια ορεξη κι ενεργεια. πλεον βρισκω οτι δε με εκφραζει τιποτα και οι ανθρωποι ειναι σκατα και δεν τους αντεχω, γιαυτο ξεκοψα κι απο παντου και πλεον δεν εχω καθολου φιλους να πεις μια κουβεντα ή για μια κοινη δραστηριοτητα.
ειναι και το θεμα με τους αλλοδαπους, χωρις να θελω να φανω ρατσιστης, αλλα εχει παραγινει το χαλι πλεον θα μπορουσαμε να πουμε, και ειναι περισσοτεροι κι απ'τους ελληνες. ειδικα τα παιδακια που ζητιανευουνε δε μου φταινε σε τιποτα και ειναι κριμα, ομως μηπως θα πρεπε να τα φροντιζει το κρατος λιγο παραπανω ?
και κωλογειτονια εδω, παλιοτερα κυκλοφορουσα με μαχαιρι, απο τοτε που με συλλαβαν στο αεροδρομιο και μου αδεισαν τα πραγματα κατω λες και ειμαι εγκληματιας ή ειχα ναρκωτικα, δε ξανακουβαλαω τιποτα μαζι μου και νιωθω απροστατευτος. ειχα σκεφτει και για οπλο, αλλα σιγα μη μου δωσουν εμενα αδεια...
αν παω και τα πω ολα αυτα σε ψυχολογο, παιζει να γελασει και να πει "κι εγω τι να σου κανω, να σου βρω σπιτι να φυγεις ή να διωξω τους αλλοδαπους ?" και με το δικιο του ο ανθρωπος αφου ολοι μας ανεχομαστε το περιβαλλον το οποιο εξαιτιας των λαθων των πολιτικων δημιουργηθηκε.
ειχα σκεφτει οντως να μετακομισω εξωτερικο, αλλα ειναι δυσκολα και φυσικα δεν υπαρχει κατι σιγουρο. οποτε το αφησα οπως μου ειχατε πει κι εδω παλιοτερα. σκεφτομαι για επαρχεια, ομως δεν υπαρχει καμια προταση κι εκει, κι εγω ψαχνω για συγκατοικηση αλλιως δε βγαινουν περα...
σκατα στα μουτρα τους αλλη μια μερα που ξαναξενυχταω χωρις λογο, κοντευω τα 30 και ακομα σαπιζω σαν μαλακας στην Αθηνα