Οικογενειακά προβλήματα απο τρίτα άτομα
Καλησπέρα, πρώτη φόρα γράφω σε αυτό το forum και θέλω να σας πω την δική μου ιστορία ώστε να ακούσω γνώμες και απο άλλα άτομα.
Είμαι παντρμένη εδω και 3 χρόνια και με τον άντρα μου είμαστε μάζι 11 χρόνια. Όλα τα χρόνια πριν παντρευτώ περνούσα αρρωστημένες καταστάσεις στο σπίτι μου με μια μάνα με ψυχολογικά προβλήματα, νευρική, εγωιστρία και γενικά μας έκανε όλους κουμάντο με τον ψυχολογικό πόλεμο που μας ασκούσε. Μας μεταχειριζόταν όλους και μας έκανε ότι ήθελε ισχυρίζοντας πάντα το πρόβλημα της.
Όταν παντρεύτηκα η μητέρα μου δεν μπορούσε να το συνειδητοποιήσει και συνέχισε να μου δημιουργεί προβλήματα και να μου επιβάλετε. Ο άντρας μου βλέποντας αυτά όλα τα χρόνια δεν του άρεσαν και μετά το γάμο του βγήκε ένας επιθετικός χαρακτήρας προς τη μάνα μου γιατί δεν μπορούσε άλλο να με βλέπει να κλαίω και να στεναχωρίεμαι. Μπορώ να πω ότι ακόμα και τώρα την τρέμω.
Το αποτέλεσμα ήταν ο χαρακτήρας που έβγαλε ο άντρας μου ξαφνικά προς αυτήν να μην της αρέσει με αποτέλεσμα να τσακωθούν 2 φορές πολύ άσχημα και την μια φορά ήταν όταν γέννησα την ενός χρονού τώρα κορούλα μου. Τον έβρισε πολύ άσχημα και τώρα ο άντρας μου δεν θέλει να την ξαναδεί στα μάτια του. Μου είπε έγω τέλος, εσυ κάνε ότι θέλεις με τους γονείς σου αλλα εγω δεν θέλω να τους ξαναδω.
Τώρα εχω χωριστεί στα δύο και ο ένας κατηγορεί τον άλλον. Η μητέρα μου μια φορά δέχτηκε να ζητήσει συγνώμη αλλά ο άντρας μου πλέον είναι ανενδοτός και για μένα έχει απόλυτο δίκιο. Η μάνα μου δεν σεβάστηκε την καλύτερη στιγμή της ζωής μου την γέννηση του μωρού μου.
Θέλω να την κάνω πέρα όμως δεν μπορώ και για αυτό ο άντρας μου με κατηγορεί ότι τον βάζω σε δεύτερη μοίρα. Δεν μου προσφέρει τίποτα παρά μόνο προβλήματα στη ζωή μου.
Σας παρακαλώ θέλω την γνώμη σας.:(