Γεια σας και παλι παιδια,ειπα να γραψω για κατι πολυποθητο σε ολους μας αλλα οχι και απιαστο.ΧΑΡΑ μια λεξη μονο;;;η μηπως ενα απο ταπιο ομαρφα συναισθηματα που μπορει να βιωσει ανθρωπος;;;κρατατε μυστικο....υπαρχει τροπος αυτη η μικρη λεξουλα να γινει πρωταρχικο συνααισθημα για ολους μας...σιγουρα θα αναρωτιεσται το πως.η απαντηση ειναι ευγνομωσυνη φιλοι μου...βιωνοντας την ευγνομωσυνη για καθε τι απλο και δεδομενο που εχουμε,για καθε τι μικρο η μεγαλο που μας προσφερεται.πριν τις κρισεις πανικου δεν με ενοιαζε να κατσω να σχοληθω και να μοιραστω τετοια συναισθηματα και σκεψεις...τωρα και εγω μεσα στον πανικο μου εψαχνα και διαβαζα αυτα που γραφετε ολοι για να δω οτι δεν ειμαι μονη οπως ενιωθα και αλλοι ανθρωποι διπλα μου η και πολυ μακρυα μου υποφερουν και ποναει η ψυχη τους χωρις αμφανη λογο για τους αλλους ομως οχι για εμας...ολοι εδω ξερουμε πως ειναι να μην καταλαβαινουν οι αλλοι και να νιωθεις οτι πεφτεις στον τοιχο...και επειδη ολοι μας εδω ειμαστε ευαισθητοι παρα πολυ αλλα και πολυ δυνατοι μας αξιζει η χαρα δεν νομιζετε;;;περα απο την ευγνομωσυνη ομως πρεπει να σσκεφτομαστε οσο το δυνατον γινεται θετικα οτι και αν ερχεται οσο μεγαλο και αν ειναι,να μην τρεφουμε ασχημα συναισθηματα για τους αλλους με το παραμικρο να μην ασχολουμαστε με την κακια καποιων να μην επιτρεπουμε σε τιποτα κ σε κανεναν να ταραζει την εσωτερικη μας γαληνη ετσι σιγα σιγα με πολυ προσπαθεια και μικρα βηματα καθε φορα θα αλλαξουμε τον τροπο σκεψης μας και να σου η χαρα θα μας χτυπησει την πορτα...ελπιζω να συμφωνειται εστω και λιγο μαζι μου...δεν ειμαι και στα καλυτερα μου αλλα προσπαθω παρα πολυ και τα καταφερνω σιγα σιγα:p