Έχω πρόβλημα σεξουαλικής ταυτότητας και έχω φλιπάρει!!!
Καλησπέρα...όσα έχω σκοπό να γράψω παρακάτω για την ζωή μου τα γράφω με μεγάλη επιφύλαξη μήπως είμαι τελείως κατσικοπόδαρος και πέσω πάνω σε κανα γνωστό παρ όλη την ανωνυμία του internet...
Είμαι 16 (εντάξει παραβίασα κανόνα του φόρουμ,μην με πάρετε με τις πέτρες) οι σχέσεις μου με τους γονείς μου μπορώ να πω πως γενικώς είναι καλές...πάντοτε ήτανε...Έχω και δύο αδέρφια,οι σχέσεις μας είναι αρκετά καλές,δεν ήταν πάντα όμως...
Γενικά ζω κατά κάποιο τρόπο διπλή ζωή,τον παραφύσην εαυτό μου τον έχω κρυμμένο καλά μέσα μου,ενώ με τον εαυτό που δείχνω στους άλλους δεν τα πάω και άσχημα...
Οι σχέσεις με τους γονείς μου ήταν καλές και με την μητέρα μου και με τον πατέρα μου...Η μάνα μου είναι η αλήθεια πως μου την έσπαγε λιγάκι γιατί ήταν πιο σφυχτός τύπος και πιο ζόρικη σε σχέση με τον πατέρα μου που ήταν πιο αραχτός και light...Και οι δύο ήταν άψογοι απεναντί μας,από όλη την παιδική μου ηλικία μόνο 2 φορές είχαν απλώσει χέρι πάνω μου και είχαν και δίκιο,δεν είχαν τσακωθεί ποτέ μπροστά μας και λόγο του ωραρίου της εργασίας τους είχαν ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθούν με εμάς...
Με τα δύο μου αδέρφια στην παιδική μας ηλικία οι σχέσεις μας ήταν στα μαχαίρια,συνεχώς με το παραμικρό τσακωνόμασταν (και λόγο της μικροτερης μου ηλικίας δεν μπορούσα να τους επιβληθώ) το γεγονώς αυτό μαζί με το οτί σχεδόν ποτέ δεν συνεργαζόμασταν για κάτι,τα δύο μεγάλα αδέρφια μου είχαν κάνει κλίκα και δεν μου έδιναν και πολύ σημασία με έκαναν να νιώθω κατώτερος,αδύναμος και ανεπιθύμητος.Αυτό το συναίσθημα με συνοδεύει από τότε μέχρι σήμερα,έχω κάνει από μόνος μου μέχρι τώρα κάποια βήματα μέσα από την λογική για να αποδείξω οτί είμαι ok σε σύγκριση με τους υπόλοιπους,το παλεύω αλλά δεν έχω καταφέρει να το επιλύσω τελείως το ζήτημα.Αυτό το αίσθημα κατωτερότητας με κάνει να μην είμαι ιδιαίτερα δημοφιλής στις παρέες μιας και δεν ανοίγομαι ιδιαίτερα και όταν το κάνω υπερβάλω και τα άτομα γύρω μου νομίζουν οτί προσπαθώ να δεθώ υπερβολικά μαζί τους και έτσι με απομακρύνουν...
Πίσω στο θέμα μου όμως,ο πατέρας μου ήταν σχετικά καλό πρότυπο ωστέ να ταυτιστώ μαζί του στην ηλικία που θα έπρεπε να είχε γίνει αυτό,στο δημοτικό είχα μια πλατωνική σχέση με μια κοπέλα για τρία χρόνια και για αυτό έχω αρχίσει να πιστεύω πως ίσως το πρόβλημα σεξουαλικής ταυτότητας που έχω να οφειλετε σε μεταγενέστερους παράγοντες και όχι σε αυτή του οιδηποδείου συμπλέγματος.
Όταν λέω μεταγενέστερους παράγοντες εννοώ αυτό το συναίσθημα κατωτερότητας και αδυναμίας αλλά και το γεγονώς οτί γύρω στην τετάρτη-πέμπτη δημοτικού παρασυρθήκαμε με τον έναν από τους δύο αδερφούς μου και κάναμε κάτι "περίεργα πράγματα",είχαμε περιεργαστεί 2-3 φορές ο ένας το σώμα του άλλου...(αυτός ο αδερφός μου με περνάει 3 χρόνια) και έτσι έχω την ελπίδα πως με βοήθεια ειδηκού μπορώ να ξεπεράσω αυτό το πρόβλημα και να επαναφέρω την αρχική σεξουαλική ταυτοτητά μου την str8 διότι με την gay δεν νιώθω και πολύ άνετα,δεν την έχω αποδεχτεί ιδιαίτερα μέχρι τώρα ακόμα κ αν έχει περάσει τόσος καιρός...
Αυτά από εμένα...μεγάλο μπέρδεμα...