ΞΑΦΝΙΚΗ ΝΟΣΟΦΟΒΙΑ-HELP!!!
καλησπερα σε ολους,εδω και δυο εβδομαδες υστερα απο εναν ξαφνικο πονο στον ορχι(οχι εντονο) ο οποιος κρατησε 3 ημερες ξεκινησε ο γολγοθας..ξεσκωνιζοντας το ιντερνετ για παθησεις ορχεων επεσα πανω σε διαφορες παθησεις οπως καρκινοι,συστροφη ορχεων και λοιπα και πανικοβληθηκα.αφου περασε ο πονος επισκεφτηκα ουρολογο καθηγητη πανεπιστημιου οπου μου εκανε κλινικη εξεταση και μου ειπε οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα απολυτως και να χαλαρωσω.ο πονος περασε,στη συνεχεια καθως εκανα ντους "μου φανηκε" πως η βαλανος στο πεος ηταν καπως μελανιασμενη απ οτι συνηθως,μπηκα στο ιντερνετ κ διαβασα για καρκινους πεους,οξειες γαγγρενες πεους και αλλα..δευτερο σοκ,τρεμουλο,διαροια,υπερκ� �νητικοτητα,οξυθιμια,συχνο� �υρια,πηρα ενα ξαναξ 5 mg κρυφα απο συγγενικο μου προσωπο για να ηρεμισω καπως.την αμεσως επομενη επισκευπτομαι ιδιωτη ανδρολογο-ουρολογο με κοιταξε και χαμογελασε λεγοντας πως ολα ειναι απολυτως φυσιολογικα και με ρωτησε αν ειμαι υποχονδριος κτλ.ηρεμησα και κοιμηθηκα σαν πουλακι το βραδυ.την επομενη ξυπναω καλα,στο μεσο της ημερας που δημιουργηθηκε εντονο αγχος μηπως ο ιατρος που με κοιταξε ''χτες'' δεν ηταν πολυ εμπειρος κ μηπως εκανε λαθος.συμπτωματα ιδια,τρεμουλο,αναγουλες κτλ.επισκεπτομαι την ιδια ημερα δημοσιο νοσοκομειο και αφου με κοιταξε ο γιατρος μου εκανε πλακες καθως δεν παρατηρησε το παραμικρο.τις τελευταιες μερες εχω καποια σχετικη συχνοουρια και φοβαμαι οτι εχω καρκινο στον προστατη με μετασταση στο παχυ εντερο(λογω της διαροιας που ειχα) η μετασταση στα κοκκαλα.καπως ετσι εχουν κυλησει αυτες οι δυο εβδομαδες και ηρεμια δεν εχω βρει,πινω ενα ξαναξ καθε μερα..