Originally Posted by
dream!
Γεια σας.
Παρακολουθώ εδώ και καιρό τις συζητήσεις και αποφάσισα να γράψω κι εγώ το πρόβλημά μου..
Είμαι με κάποιον δυόμιση χρόνια και μένουμε μαζί. Λέγαμε το καλοκαίρι να αρραβωνιαστούμε. Ήταν πάντα κτητικός, από την αρχή. Δεν έδωσα σημασία τους πρώτους μήνες γιατί θεωρούσα ότι είναι ερωτευμένος όπως κι εγώ. αργότερα αντιλήφθηκα το πρόβλημα και το συζήτησα μαζί του.Όταν λέω ότι είναι κτητικός αυτό σημαίνει ότι θέλει τα πάντα να τα κάνουμε μαζί. Να πάμε μαζί για ψώνια, να πάμε μαζί για καφέ να βλέπουμε τους φίλους μας μαζί, να με πηγαίνει στη δουλειά να με παίρνει απ τη δουλειά... δε μπορώ να κάνω ΤΙΠΟΤΑ απολύτως μόνη μου. Δε μπορώ να διαχωρίσω αν φοβάται ότι θα με χάσει αν ασχοληθώ με πράγματα στα οποία δεν υπάρχει αυτός ή αν φοβάται ότι θα τον κερατώσω. Τον τελευταίο καιρό λοιπόν μετά από πολλούς καβγάδες του έλεγα συνεχώς να πάμε σε κάπιον ειδικό αλλιώς θα πρέπει να χωρίσουμε γιατί δεν αντέχω. Τελικώς, εχθές όταν του είπα ότι θέλω να πάω για καφέ με μια φίλη μου και άρχισε τις απανωτές ερωτήσεις του τύπου και τι ώρα θα πάτε, και γιατί θα πάτε αφού μιλήσατε στο τηλ, σε τι μαγαζί θα πάτε, θα σε πάω εγώ κλπ. έσκασα και του είπα να χωρίσουμε. Τότε με χτύπησε άρχισε να κλαίει με λυγμούς φώναζε ούρλιαζε απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσειαν τον αφήσω κλπ. μετά δέχτηκε να πάμε σε ψυχολόγο, χωρίσ όμως να παραδέχεται ότι έχει πρόβλημα, απλά για να μη με χάσει. Εγώ αφενός έμεινα τελικά εχθές επειδή πραγματικά φοβήθηκα ότι θα έκανε κάτι κακό αφετέρου φοβάμαι ότι και ο ειδικός δε θα τον βοηθήσει άμεσα και εγώ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΠΝΙΓΟΜΑΙ. Τι να κάνω? Να κάνω υπομονή? τον αγαπάω αλλά δεν αντέχω άλλο.Εννοώ ότι αν υπάρχει ελπίδα και διορθώνεται το πρόβλημα είμαι δοατεθειμένη να προσπαθήσω αλλά αν δεν υπάρχει ελπίδα?βοηθήστε με