Originally Posted by
ocdcure
Βασικα πιστευω οτι ολα τα ναρκωτικα εφευρεθηκαν για ιατρικους λογους, και εφοσον ειναι το ιδιο πραγμα (κατερινα) ποια η διαφορα ? το ενα στο δινει με συνταγη καποιος πτυχιουχος και το αλλο στο δινει παρανομα καποιος αγνωστος , και οι δυο εχουν κερδος απο μενα κανεις δεν θα ενδιαφερθει και θα πει τι καλο παιδι ο γιωργος ας τον βοηθησουμε... οσο για το αν πυροδοτουν η οχι ψυχ παθησεις αυτο ειναι αλλη ιστορια , αν καποιος ειναι να παθει κατι θα το παθει ετσι κιαλος και αν θελετε να το παρουμε και αλλιως εφοσον εχω την προδιαθεση ποια η διαφορα να βγει τωρα η σε 10 χρονια δυστιχως ετσι τα βλεπω τα πραγματα.
(Iberis) φυσικα και το γνωριζω οτι φερνει αγχος... αλλα θα σου πω το εξης παραδειγμα , αν κατσω τωρα να φαω 5 κομματια παστιτσιο λογικο ειναι να αρχισω να αγχωνομαι , θελω να πω οτι υπερβολη ειναι αυτη που πειραζει καλο ειναι ο ανθρωπος να δοκιμαζει πραγματα αυτο δεν σημαινει οτι θα γινω πρεζακι και πανω απο ολα φιλε μου δεν θελω να κουκουλωσω το προβλημα μου, αν ηταν ετσι δεν θα πιεζα τον εαυτο μου να ανοιξω ποστ εδω θα επινα μια πρεζα και θα ελεγα ολα θα πανε καλα .. απλα η αρχικη μου σκεψη ηταν οτι ισως αν παρω Lsd με βοηθησει να παρακουλουθησω τις λαθασμενες σκεψεις μου. Ειμαι εσωστρεφης και αρκετα αντικοινωνικος δεν μπορω να συνεργαστω με καποιον γιατρο ειλικρινα και ουτε θελω να αλλαξω τον εαυτο μου .. μαρεσει ετσι οπως ειμαι απλα αυτο που ζηταω ειναι να μειωθουν οι αρνητικες μου σκεψεις και οι παραλογοι φοβοι μου αυτα , ευχαριστω για το ενδιαφερον σας ¨)