Γεια σας,εχω μια ξαδερφη 16 ετων η οποια συμπεριφαιρεται περιεργα...μισει την μητερα της...την αδερφη της...δεν εχει φιλους...νομιζει πως ολοι ασχολουνται με την εμφανηση της και γενικα οτι ολοι την κακοβλεπουν ...παλια εδειχνε εχθρικοτητα και προς την γιαγια μας χωρις λογο.Οταν μιλαμε και της απανταω νομιζει πως της φωναζω...και πληγωνεται χωρις λογο...ειναι κολλημενη με τον υπολογιστη μονο κοιμαται και τρωει! δεν εχει ασχολιες ....Στο σχολειο της οντως υπαρχουν πολλα παιδια που την κοροιδευουν και εκεινη τους επιτηθεται...μονο σε μενα τα λεει αυτα και μου εχει πει οτι αν πω κατι πουθενα δεν θα μου ξαναμιλησει...Ολοι στην οικογενεια την εχουν βγαλει και εγω δεν ξερω τι! Λεει οτι δεν υπαρχει ζωη,οτι δεν θελει να δουλεψει,οτι ειναι αχρηστη σε ολα...εχει μεινει 2 φορες ιδια ταξη...λεει πως δεν μπορει να διαβασει δεν το πιστευω αυτο...ειναι πανεξυπνη κοπελα προσπαθω να της τονωνω το ηθικο της υποσχεθηκα οτι οταν ενηλικιωθω θα την παρω και θα μεινουμε μαζι προσπαθω να την κανω να βαλει στοχους,να ζησει!!! Ειναι και η αποσταση...δεν μπορω να ειμαι διπλα της συνεχεια...στο παρελθον με την μητερα της ειχαν επισκεφθει την κοινωνικη λειτουργο...γιατι η ξαδερφη μου ελεγε οτι την κακοποιει! Δεν λεω...το ετρωγε το ξυλο της! αλλα ελεγε υπερβολικα πραγματα που δεν ισχυαν...Πριν 3 χρονια πηραμε μπροστα στην ξαδερφη μου την φιλη της τηλεφωνο και ειπαμε να κοψει καθε επαφη μαζι της...φυσικα δεν ειχαμε τετοιον σκοπο αλλα η φιλη της ηταν πολυ κωλοβο φιδι απο'τι ανακαλυψαμε εβαζε λογια στην ξαδερφη μου για την θεια μου...γενικα η συμπεριφορα της αρχισε να γινεται περιεργη απο τοτε που γνωρισε εκεινη την κοπελα ... δεν ξερω ποιος φταιει για την κατασταση της! και δεν με νοιαζει...ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ και θελω να την κανω καλα! αλλα δεν ξερω πως...