καλησπέρα παιδιά , καιρό τώρα παρακολουθώ το φόρουμ αλλά ποτέ δεν τολμούσα να γράψω τη δικιά μου ιστορία. Αυτό τον καιρό κλείνω ένα χρόνο περίπου με πανικούς άγχη και πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Οι πανικοί ευτυχώς έφυγαν λίγο πριν το καλοκαίρι , όχι οτι από τότε ηρέμησα. Έχει μείνει η δύσπνοια , το τρομερό ανεξήγητο άγχος , τόσο άγχος που τρέμω , χάνω τον έλεγχο του εαυτού μου και τίποτα δεν μπορεί να αποσπάσει την προσοχή μου, και εννοείται κλάμα, κλαμα με το παραμικρό. Μου λένε καλημέρα κι εγώ κλαιω. Νιώθω οτι όλο αυτόν τον καιρό έχω αποξενωθεί από τους γύρους μου , δύσκολα τολμάω πια να βγω έξω , φοβάμαι , ξέρω ότι δεν θα περάσω καλα και οτι θα ειναι χάσιμο χρόνου. Με παρακολουθούσε ψυχίατρος για κανένα 2μηνο περίπου , αλλά σταμάτησα , δεν ένιωθα κάποια βελτίωση και ούτε κάποια φαρμακευτική αγωγή μου έδωσε. Είπε ότι είχα αγχώδη διαταραχή και μία μορφή ήπιας κατάθλιψης . Δεν ξέρω τι να κάνω πια , στη ζωή μου όλα πάνε τέλεια , υποτίθεται έπρεπε να ήμουν ευτυχισμένη , γιατί είμαι έτσι ? πόσο καιρό ακόμη θα είμαι έτσι ? ένα χρόνο τώρα πάει αυτή η κατάσταση , δεν έχω άλλη υπομονή .. και οι σκέψεις που μπαίνουν στο μυαλό μου αρχίζουν και με τρομάζουν .. έχω χάσει τελείως τον έλεγχο..