Εχω προβλημα συμπεριφορας?
Σημερα πηγα να μου κοψει η γανθοχειρουργος τα ραμματα και παραλιγο να τσακωθουμε.
Ο λογος ειναι οτι εχω μια τρυπα εκει που ηταν ο φρονημητης την οποια πρεπει να την καθαρηζω με συρυγγα 2 φορες την μερα.
Μου ειναι αδυνατον δεν μπορω να δω αυτην την παλιοτρυπα,με ποναει και ματονω οποτε προσπαθω να την καθαρησω και υπαρχει κινδυνος να μολυνθει.
Φταιω εγω που τσατιζομαι ρε παιδια?Τι ειμαι γιατρος?
Και τσακωθηκα και με την μανα μου και την εβρησα (που την αγαπαω τοσο πολυ) και νιωθω χαλια.Μου ειπε οτι με οσους ερχομαι σε επαφη πρεπει να τσακονωμε?
Δλδ οταν εχω δικιο τι να κανω την παπια?Δεν μπορω θυμονω και πρεπει να το βγαλο απο μεσα μου αλληως θα σκασω.Γενικα συγκριουμε ευκολα με τος ανθρωπους οταν νιωθω οτι με υποτημανε αλλα δεν ειναι με ολλους αυτο.Με τους μισους απο οσους εχω επαφες συγκρουομαι με τους αλλους ειμαι μελι γαλα.Μεσα στην ζωη δεν ειναι αυτα?
Και οσο για την γανθχειρουργο ειναι πολυ νευρικη και επειδη το δοντι δεν ελεγαι να βγει νευριαζε και πετουσε πανω μου τα εργαλεια της.Αν μπορουσα θα την εχωνα μπουνια!
Εχω προβλημα συμπεριφορας που θελω να υπερασπιζομαι τον εαυτο μου?Εγω το βρησκω φυσιολογικο αυτο ενω η μητερα μου αντι να μου συμπαρστεκεται παντα παιρνει το μερος των ξενων!