Ηταν ολος μου ο κόσμος..........
Καλησπέρα σας. Γράφω σε σας χωρις να θελω να σας κουράσω αλλά μαλλον το έχω ανάγκη......
Έχασα τον άντρα μου πριν από 20 μέρες. Ετών 38 εκεινος, 37 εγω, μαζί από τα 20 και παντρεμενοι 10 χρόνια......... Δεν μπορω να περιγράψω το πόσο αγαπημενοι ήμασταν μέχρι πριν λιγο καιρό, 20 χρονια αγαπης , ακόμη χερι-χερι κρατιομασταν και γελάγανε όλοι!!!! "Πως αντεχετε τόσα χρόνια μαζί" και τέτοια που μας έκανα και γελάγαμε. Μεγαλώσαμε μαζί, σπουδάσαμε, φτιάξαμε το σπίτι μας σπυρι σπυρι και ειχαμε κι άλλα να κάνουμε, πάντα μαζί, σε όλα..........Ειχαμε ονειρα...θα πηγαιναμε στη Νοτια Ιταλία το Μάη και μετά θα βάζαμε μπρος για μωράκι.......... Τώρα τιποτα. Κενο. Χαος. Τελος σε όλα. Δεν μπορω να πιστέψω ότι δεν είναι εδω, κοντά μου να στηρίζει ο ένας τον άλλον. Είχαμε σχέση ζηλευτή και σπάνια που κράτησε 20 ολοκληρα χρόνια. Ήταν ο κόσμος μου όλος, η ζωή μου, η ανάσα μου. Είχε πρόβλημα υγειας, διαβητη από τα 7 του χρόνια και δεν ήταν ποτέ κατι που θα με έκανε να κάνω πίσω ή να τον παρατήσω. Έκανε στα 30 του χρόνια ,3 bypass και εμεις μαζί το πολεμήσαμε και βγήκαμε νικητές. Τον αγαπούσα τότε ακόμη πιο πολύ, που με τόσο πόνο, πληγες στην ψυχή και στο σώμα ήταν ο ήρωάς μου, εργαζόταν 12ωρα να μην μας λειψει τίποτα. Πηγαίναμε ταξίδια να γνωρίσουμε τον κόσμο.
Αγαπιομασταν. Πολύ.
Για μένα ήταν ότι καλύτερο μου είχε συμβεί στη ζωή μου και δεν θα μπορέσω ποτε μα ποτέ να ξεχάσω ή να συνέλθω.
Παρακαλω καθε νύχτα να έθει έστω στα όνειρά μου αλλά δεν. Μόνο το βράδυ που μπηκε στην εντατική και τον διασωληνώσανε τον είδα καθισμένο σε ένα καταλευκο σύννεφο, χαμογελουσε και μου απλωσε το χέρι..............Μετά από 3 μέρες................δεν άντεξε.
Δεν αντέχω ούτε τον ευτό μου να κοιτώ ούτε να ακούω τίποτα. Ζω γιατι δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.........
Που να πάω? Που να απευθυνθω?
Μπορεί καποιος να μου πει?