δεν με πιστευει οτι και να κανω
γεια σας.ημουν με μια κοπελα για 8 χρονια.τα τεσσερα πρωτα τα πραγματα ηταν υπεροχα μα το 2006 θελησα να χωρισουμε γιατι δεν μπορουσα να της δωσω γαμο και παιδια που τοσο ηθελε.δεν ηταν σωστο για αυτη να μεινει σε μια σχεση που τοτε δεν θα ειχε μελλον.εκλαψε,παρακαλεσε και μειναμε μαζι.απο τοτε εγω αλλαξα.καθε καλοκαιρι χωριζαμε και το σεπτεμβριο ημασταν και παλι μαζι.το ιδιο και αυτο το καλοκαιρι.δυστυχως ο σεπτεμβρης ηταν διαφορετικος αυτη την φορα.ηταν απομακρη,πιο ψυχρη οταν βγαιναμε.τον νοεμβρη μου ειπε τι θα κανουμε και γω βλεποντας την ετσι ειπα δεν μπορουμε να ειμαστε μαζι.παρ'ολα αυτα δεν χαθηκαμε βρισκομασταν οχι σεξουαλικα μα εξω,μιλουσαμε στο τηλεφωνο.30 δεκεμβριου εμαθα οτι εχει σχεση με αλλον απο τον οκτωβριο.τρελλαθηκα.αρχισα να επικοινωνω μαζι της απεγνωσμενα μα αυτη ηταν καθετη."τι εκανες τοσα χρονια?"τελη ιανουαριου αποφασισα οτι δεν μπορω αλλο αυτο.αυτη μου ειπε οχι,δεν ειναι η τελευταια φορα που βρισκομαστε...και μεχρι σημερα παει ετσι η κατασταση.την ρωτησα χθες...αφησε τον και ελα να ειμαστε μαζι.απαντησε οτι προς το παρον οχι , ειναι με αυτον.(καθε σαββατο ερχεται σπιτι μου και...απλα οχι σεξ,μιλαμε καθε πρωι στο τηλεφωνο,βγαινουμε με κοινους φιλους δυο φορες την εβδομαδα).μου ειπε οτι το προβλημα ειναι οτι αν γυρισει θα κανω και παλι τα ιδια ειμαι ετσι σαν ανθρωπος.και τι θα συμβει αν ενεργησω ετσι και αργοτερα αν εχουμε οικογενεια και παιδια?σκεφτηκα λοιπον ειτε να χαθω τελειως και να σκεφτει τι θελει(αν με θελει θα με ψαξει,αν οχι απλα ολα ειχαν τελειωσει) ειτε να μεινουμε φιλοι και να το παλεψω οσο μπορω(παρ'ολο που οσο ο καιρος παιρνα θα δενεται με τον αλλο ανθρωπο-ειναι εκτος της πολης μας,βρισκονται ενα σ/κ το μηνα).αποφασισα να χαθω ...μεχρι που την πηρα χθες αγκαλια και με κοιταξε οπως παλια,με αγαπη.δεν μπορεσα να το κανω και ειπα φιλοι και βλεπουμε...θα ηθελα την γνωμη σας.