Γεια σας. Είμαι νέο μέλος εδώ κι αυτό επειδή μου έχει συμβεί κάτι πολύ σοβαρό και ψάχνοντας να βρω ένα φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης βρήκα αυτό και γράφτηκα για να μου δώσετε κάποια βοήθεια...
Γενικά είμαι κλειστό άτομο. Είμαι στην εφηβεία 17 χρονών συγκεκριμένα. Δεν συμπεριφέρομαι όπως οι περισσότερες έφηβες δηλ να ντύνομαι έξαλα(εννοώ με γόβες όταν βγαίνω έξω ή με άκρως μίνι ρούχα αλλά δεν είμαι και του κατυχητικού για να καταλάβετε!)να ακούω ΒΟλάνη, Χολίδη κι όλους αυτόυς τους Μαχαλιώτες, να μου αρέσουν τα αγόρια και να επιδιώκω να βρω καποιο...Αντίθετα είμαι ένα πολύ ισορροπημένο 17χρονο που ναι μεν βγαίνω έξω, ντύνομαι όπως πρέπει, βάφομαι όπως πρέπει, είμαι κοινωνικό άτομο αλλά δεν ανοίγομαι εύκολα (κάνω αυτά που θα πρεπε να κάνει φυσιολογικά ένα 17χρονο) αλλά ποτέ δεν ξεφεύγω από το μέτρο, δεν βγαίνω από τα όριά μου.
Από μικρή λόγο του ότι είμαι αρκετά υπομονετικό άτομο και εύκολα γίνομαι "χαλί να με πατήσουν" την πάτησα αρκετές φορές με τις παρέες που έκανα.. Στο δημοτικό ήμουν κολλητή με 4 κορίτσια που όταν άλλαξα σχολείο επειδή μετακομίσαμε δεν μου ξαναμίλησαν ποτέ, και από άλλους έμαθα κιόλας ότι με κατηγορούσαν για πράγματα που δεν είχα κάνει! Από τότε φοβήθηκα το θέμα με τη "φιλία". Πίστεψα ότι δεν υπάρχει αυτή η λέξη! Στο γυμνάσιο γνωρίστηκα με άλλα κορίτσια οι οποίες ήταν άριστες μαθήτριες του ίδιου επιπέδου με μένα και τις έκανα παρέα μέχρι και πέρυσι. Μέχρι που και πέρυσι ξεχύλισε το ποτήρι. Από την πρώτη γυμνασίου κιόλας διέκρινα μια ζήλια πάνω τους επειδή είμασταν και οι 3 οι πρώτες μαθήτριες του σχολείου αλλά οι γονείς μου μου έλεγαν ότι θα μου φαινόταν μάλλον. έγιναν πάρα πολλά στη διάρκεια των 4ρων χρόνων φιλίας μας.....Μέχρι που πέρυσι στις εξετάσεις επειδή από τη μία και οι δύο οι γονείς της και από την άλλη η μάνα της μόνο ήταν καθηγητές στο ίδιο σχολείο με τα παιδια΄τους μου κλεψαν το γραπτό μου για να μου κατεβάσουν το βαθμό και να βγω δεύτερη! Μαθεύτηκε σ όλη την περιοχή μέχρι και να διώξουν αυτούς τους καθηγητές από το σχολείο πήγαν αλλά δεν το καναν και εγώ από τότε τους έκοψα και την παρέα και το γεια γιατί το κακό είχε παραγίνει.
Από περυσι λοιπόν ξεκίνησα να κάνω παρέα με δύο άλλα κορίτσια του τμήματός μου. Η μία δεν λέω ακόμα είναι σχετικά καλό κορίτσι. Το πρόβλημα όμως που αντιμετωπίζω είναι με την άλλη. Πήγαμε 5ήμερη πριν μια βδομάδα και μου κανε τη ζωή πατίνι. κλαίω ακόμα! Γενικά αυτή η κοπέλα έχει πάρα πολλά νεύρα τον τελευταίο καιρό, στο σχολείο ότι και να της πω νευριάζει, με κατηγορεί , με μειώνει και δεν τη νοιάζει γι αυτό μπροστά στους άλλους και επειδή εγώ δεν θέλω να καυγαδίσω μαζί της και να γίνουμε ρεζίλι στην 5ήμερη έκανα υπομονή και την ανεχόμουνα. Το άλλο το κορίτσι όμως που σας λέω επειδή δεν την άντεχε απέφευγε και εμένα. Αλλά εδώ παρέλειψ κάτι να σας πω. Στην εκδρομή ήταν να μπούμε σε 3κλινο εμείς οι τρεις. Κι εγώ ήθελα με την κοπέλα που δεν μου χει δημιουργήσει κανα πρόβλημα μέχρι τώρα. Δυστυχώς επειδή ήταν τα δωμάτια όλα τρίκλινα και μόνο δύο τετράκλινα και κάποια άλλα κορίτσια δεν βολεύονταν εγώ η ηλίθια έκανα την ευγενική παραχώρηση σε δυο κορίτσια από το τμήματ μου(γιατί όπως έγραψα είμαι κοινωνικό άτομο και αρκετά παιδιά με συμπαθουνε,δηλ όλα εκτός από αυτά τα κορίτσια που έγραψα προηγουμένως και την παρέα τους πλέον)να μπουμε στο ένα από τα δύο τετράκλινα και η άλλη μου η φίλη που είναι καλή πήγε με δύο άλλα κορίτσια,που με εκείνα ήθελε τεσπα να πάει από την αρχή γιατί δεν άντεχε τα νεύρα της χαζής!
Καταλαβαίνετε λοιπόν πως και στην εκδρομή πέρασα φριχτά αλλά και δεν θέλω να ξανακάνω παρέα αυτό το κορίτσι. Νοιώθω πως έχει υπαρξιακό πρόβλημα. Τους τελευταίους μήνες, συγκεκριμένα από τον Μοέμβριο έχει αλλάξει εντελώς αλλά που να φανταστώ μεχρι που θα προχωρήσει η κατάστασή της. Για άλλη μια φορά αισθάνομαι ότι εγώ ευθύνομαι για όλο αυτό για΄τι δεν κατάλαβα από την αρχή τη φρούτο ήταν!!!!!!!!!!!! Εβαψε το μαλλί της σαν τη Τζούλια , ντύνεται σαν ******* και συνέχεια μιλάει για γκόμενους εκτός των άλλων. Δεν θέλω να την ξανακάνω παρέα αλλά δεν θέλω να καβαδίσω μαζί της γιατί ξέρω ότι θα με ρεζιλέψει σ όλοθς και δεν τ θέλω!!!!! Είμαι πολύ ήπειων τόνων! Το κακό είναι ότι κάθομαι μαζί της και στο θρανίο και δεν θέλω να ξανακαθίσω . Βοηθήστε με !!!!!!!!!! Τι νακάνω γ ν τν αποφύγω;;;;;