Originally Posted by
KENO
1. μακαρι να ημουν μονο 20 χρονων Θεοφανία. το εχω ξαναγραψει οτι κοντευω τα 30 αλλα εσεις μαλλον νομιζετε πως εχετε να κανετε με παιδακι που παιζει και δεν εννοει τιποτα απ'οσα γραφει.
ακριβώς επειδή μπορεί ίσως να εννοείς αυτά που γράφεις σου την είπα, μη λέμε πάλι τα ίδια....
2. ο καθενας νομιζει τα δικα του, αν νομιζεις εχω απλα ενα αγχος και τιποτα αλλο πασο...
Δεν ξέρω τι έχεις, εύχομαι να το λύσεις και να πάρεις τη βοήθεια που σου χρειάζεται...
3. δεν ειχα καμια προθεση να σε προσβαλλω για την ηλικια σου, αν θυμασαι καλα στο θεμα της whitecandle ειπα οτι σεβομαι που εισαι μεγαλυτερη γιαυτο σε εκανα ignore να μη βριζομαστε, αλλα δυστυχως δε με σεβαστηκες εσυ, αφου το μονο που εκανες ειναι να συνεχισεις να προκαλεις και να με μειωνεις λες και με ξερεις προσωπικα. και μη μου πεις οτι δε το εκανες, το ειδε μεχρι και η claire στο προτελευταιο θεμα που ειχα κανει σχετικα με τη φυση. και σου εχω πει κι εγω οτι παρατηρω ασχημη συμπεριφορα απ'το ξεκινημα, χωρις λογο. οταν λοιπον εσυ η ιδια που εισαι μεγαλυτερη ερχεσαι και μου συμπεριφερεσαι ετσι ανωριμα, τι πρεπει να κανω εγω ?
Δυστυχώς είμαι στη δουλειά μου και δεν έχω χρόνο να σου βρω τα σχετικά αποσπάσματα. Κάποια στιγμή θα το κάνω και θα δούμε όλοι πως τώρα λες ότι σου κατέβει για να αποποιηθείς την ευθύνη. Να σου θυμίσω μόνο τα χτεσινά βρισίδια απ τα οποία πήρες και την προειδοποίηση.
το ιδιο ισχυει και για οποιοδηποτε αλλο μελος που εχουμε τουλαχιστον 10 χρονια διαφορα, και νομιζει οτι επειδη βολευτηκε σε μια δουλεια, και εχει οικογενεια, εκανε κατι σπουδαιο στη ζωη του και μπορει να δινει συμβουλες.
Εγώ προσωπικά δεν βολεύτηκα σε καμία δουλειά, πάλαιψα για να έχω ότι έχω, δεν βρήκα τίποτα έτοιμο, από τη δουλειά μου μέχρι και τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου.
Αυτό το στυλάκι, οι άλλοι τα βρήκαν, εγώ είμαι ο άτυχος, κοίτα να το αλλάξεις, στο λέω για το καλό σου.
4. δε μπαινω εδω μεσα για να τσακωθω ή να προκαλεσω ή να σπαμμαρω οπως κανουν αλλα μελη λες κι εχουμε διαγωνισμο. εγω το μονο που μπηκα να κανω εδω, ειναι να εκφρασω καποιες σκεψεις και προβληματισμους μου, αναζητωντας περισσοτερες αποψεις πανω στα θεματα που με απασχολουν. δε το επαιξα ουτε ψυχολογος, ουτε ειμαι σε θεση να βοηθαω οπως νομιζεις οτι κανεις εσυ προσφερωντας τη γνωμη σου ακομα κι αν δε στη ζητησαν. κι αυτο ακριβως εκανα και με εκεινο το θεμα που λες οτι σε ενοχλησε, εκφραστηκα ελευθερα περιγραφωντας καποιες σκεψεις μου, τις οποιες εσυ κι ορισμενα μελη δεν εγκρινουν και βρηκαν αρρωστες. αφου υπαρχουν τι να γινει ?
Το κείμενο μου το διάβασες, ή απάντησες για να απαντήσεις?
Σου ΞΑΝΑ ΛΕΩ πως εδώ μέσα μπαίνουν άτομα σε ευαίσθητη ψυχολογική κατάσταση και ίσως επηρεαστούν από αυτό που έγραψες και το καλλιεργήσουν περισσότερο στο μυαλό τους κάνοντας κακό.
Αυτές τις σκέψεις πεστες στον ψυχολόγο σου για να σε βοηθήσει και όχι σε ένα φόρουμ ψυχολογίας που δεν ξέρεις τι ζημιά μπορείς να κάνεις.
τεσπα ξεκαθαρη απαντηση σ'αυτα που ρωτησα δεν πηρα τελικα, γιαυτο σταματω εδω τη κουβεντα.
Πιο ξεκάθαρη δεν γινόταν, μόνο εσύ δεν τη κατάλαβες.