Ποιος θυμαται τον Δημητρη Πατμανιδη ?
ή αλλιως περιθωριοποιημενος ηρωας. ετσι τον ειπαν οσοι ταυτιστηκαν μαζι του. γιαυτους που δε ξερουν, ειναι ο 18χρονος που κανε το μακελειο στη σχολη του ΟΑΕΔ του Ρεντη και μετα αυτοκτονησε. τυγχανει να εχω απιστευτα πολλες ομοιοτητες. σαν να εζησα ακριβως τα ιδια. μονο που εγω δεν ειμαι εφηβος, δε πηγαινω σχολειο πλεον, και δεν ειναι μονο μια απορριψη. για την ακριβεια ειναι κατι χειροτερο, γιατι ειναι περισσοτερα και τα χρονια. δε μπηκα εδω ομως για να το περιγραψω ή να πω αλλα πραγματα προσωπικα για μενα. δε θελω να σας τρομαξω ή να ξαναμπλεξω. θελω μονο να σας δειξω πως ξεκιναει ολο αυτο και που καταληγει. το να παιρνετε τους ανθρωπους στη πλακα, να τους φτυνετε, να τους μειωνετε, να τους χλευαζετε, να τους αφηνετε μονους κι αλλες συμπεριφορες λες και δεν αξιζουν. οπως φεροντουσαν και στον Δημητρη οι συμμαθητες του. κι αυτο που λεγαν μεταξυ τους αστειευομενοι, ηταν ακριβως αυτο που εκανε. μπηκε με καραμπινα και τους σκοτωσε. ο συγκεκριμενος ειχε προειδοποιησει αλλα κανεις δε τον πηρε στα σοβαρα. οπως σας προειδοποιουν κι οσοι σας λενε πως θελουν να κανουν το οτιδηποτε, πχ να αυτοκτονισουν. μαθετε να το παιρνετε σοβαροτερα, το εννοουν, αλλιως δε θα το λεγαν. απλα χρειαζεται κατι να τους σπρωξει λιγο ακομα και θα το κανουν. εσεις συνηθιζετε σε αυτο που σας λενε, γιατι ισως το εχουν συνεχεια στο κεφαλι τους, και νομιζετε οτι δεν ειναι ικανοι για το χειροτερο ή απλα θελουν να προκαλεσουν και να τραβηξουν τη προσοχη οπως ακουσα κι εγω εδω μεσα απο (ποια αλλη ?) τη Remedy. για να θελουν αυτη τη προσοχη, σημαινει τους εχει λειψει και την εχουν αναγκη. και τελικα και μονο γιαυτη τη προσοχη, καταληγουν να το κανουν. ειναι φαυλος κυκλος και μη σου καρφωθει η ιδεα. το γιατι καταντας να υιοθετεις αυτη την ιδεα μολις το απαντησα. φταιει για ολα η συμπεριφορα των αλλων. σε οσους φαινομαι εδω μεσα πχ επιθετικος, αντιδραστικος ή οτι αλλο, δεν ειναι τπτ περισσοτερο επειδη αυτο εισεπραξα. κι απο εσας, κι απο τη κοινωνια εκει εξω. κι οποιος αλλος νιωθει πως στρεφετε εναντια σε καποιους, ειναι επειδη αυτοι οι καποιοι τον καναν να στραφει εναντιον τους και δεν τον δεχτηκαν και αγκαλιασαν οπως επρεπε. αυτα παρτε τα για το αρχειο σας, οχι σαν προειδοποιηση, απλα μπας και φτιαξετε επιτελους τη συμπεριφορα σας...