πως να τον φερω πιο κοντα μου παλι?????
γεια σας , χριστος ανεστη... θελω την βοηθεια σας, μετα απο μια παρεξηγηση χωρισα με το αγορι μου χωρις να το θελω, εγω ημουν παρα πολυ χαλια, ηταν κακη περιοδος και εγιναν ολα αυτα ,ειμασταν παρα πολυ ερωτευμενοι κ το χαλασα. δεν χωρισαμε ουτε για προδοσια, ουτε για ψεματα, τον χωρισα πανω σε ξεσπασμα, ειχα εγω τα δικα μου, τελος παντων απομακρυνθηκε αλλα ηθελε να ειναι διπλα μου.
Περασε ενας μηνας,,, με συζητηση απο εδω και απο εκει, σημερα μου εδωσε δευτερη ευκαιρια... αλλα μου ειπε οτι φοβαται, οτι φοβαται πως θα ειναι αλλιως και δεν θα μου αφιερωνει χρονο οπως παλια γιατι δουλευει τωρα και θα βγαινει με τους φιλους του, τι να κανω να τον φερω παλι κοντα μου, να ζεσταθει ολο αυτο παλι, να με εμπιστευτει παλι, εχω ηρεμησει απο τοτε και εχω ξεπερασει αυτο που ειχα τοτε, κανω πραγματα και ειμαι ενταξει, αλλα τον αγαπαω και πραγματικα θελω να ξαναπαει καλα η σχεση μας, και εκεινος ειπε οτι θα προσπαθησει να παει καλα. πως θα παει καλα ομως αν δεν μου αφιερωνει χρονο? για αυτο ειμαι εδω και θελω συμβουλη.
Τεσπα πολυ λιγο ειμασταν μαζι, 3 μηνες, οι φιλες μου ειπαν να μην τον πιεσω καθολου εξαλου ειμαστε λιγο μαζι και ακομα γνωριζουμε ο ενας τον αλλον, αλλοι μου λενε να μην ακουσω κανεναν, παρα μονο την καρδια μου, αλλο προβλημα ειναι τα γλυκολογα, πως να ξεκινησω αυτη την ερωτικη ιστορια παλι? απο κωστα να τον πω μωρακι μου? εννοειται νιωθω πραγματα,αλλα φοβαμαι μηπως και αυτο το πιεσει και νιωσει αμηχανα η κανει πισω... πειτε μου κατι και εσεις... αμ το αλλο με το θεμα του σεξ? μηπως μου πει δεν νιωθω το ιδιο και ελα στοπ κτλ,?? τι να κανω η τι να μην κανω να μην μετανιωσει οτι τα βρηκε μαζι μου.?πως να το σωσω ολο αυτο, αν σωζεται...ευχαριστω πολυ.