Καλησπερα σε ολους και καλως σας βρηκα. Ειμαι νεος στο φορουμ, το βρηκα αρκετα ενδιαφερον μετα απο καποια πραγματα που διαβασα και ειπα να γραψω εδω το θεμα που με απασχολει.
Αρχικα ειμαι 20 χρονων και δεν εχω κανει ακομα καποια σχεση. Ειμαι φοιτητης σε μεγαλη πολη της Ελλαδας.
Καθημερινα γνωριζω συνεχεια ολο και καινουρια ατομα (αγορια-κοπελες) μεσω της σχολης μου και μεσω κοινης παρεας. Εχω αρκετες γνωριμιες, παρεες. Εμφανισιακα δεν ειμαι και κανενας Brad pitt, ειμαι κανονικος τυπος θα ελεγα, λιγο αδυνατος. Ειμαι αρκετα κοινωνικος επισης και ολοι με χαρακτηριζουν σαν καλο παιδι.
Δεν ξερω τι συμβαινει με τις κοπελες σημερα και ειναι τοσο απαιτητικες. Θελουν καποιο αντρα να ειναι σαν Modelo στην εμφανιση, χωρις κανενα ελλατωμα, καποιον μπρατσα που κανει 20 χρονια γυμναστηριο, παντα μεγαλυτερο απο την ηλικια τους, καποιον με βαθιες τσεπες και παει λεγοντας. Κυνηγαω μιπως και βρω μια κοπελα της ηλικιας μου αλλα ολες κοιτανε τους 25αριδες +.... ετσι με αυτον τον τροπο εμεις στα 20 κοιταμε αυτες που ειναι 16-17 και αν κατσει κατι.
Προσπαθω εδω και καιρο να κανω κατι με κοπελες της ηλικιας μου αλλα ολο αποτυνχανω. Δεν ξερω αν κανω κατι λαθος η τι ακριβως φτεει.
Μερικοι απο τους φιλους μου, λενε οτι πρεπει να χωνεσαι στεγνα κλπ δηλαδη απο την 1-2η φορα που θα βγεις με την κοπελα και οχι να το πηγαινεις αργα σαν χελωνα το θεμα λεγοντας τους ''Θελετε να βγουμε για καφε'', ''θελετε να παμε μια βολτα για ποτο κλπ να μιλησουμε'' και παει λεγοντας. ΕΙμαι τυπος που δεν μπορει να κανει βιαστικες κινησεις γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα γινει καπου η μαλακια και επισης δεν μπορεις απο την 1η στιγμη που θα γνωρισεις μια κοπελα να πιασεις να της μιλας αρκετα χυμα με ερωτικα υπονοουμενα.
2-3 φορες μου δοθηκε η ευκαιρια να κανω κατι με κοπελες σε νυχτερινες εξοδους αλλα δεν καταφερα να τους πω οτι μου αρεσουν.
Εχω προβλημα στον τροπο με τον οποιο πρεπει να της το εκφρασω αυτο...δεν ξερω πως ακριβως να της το πω κολλαω.
Επισης για να κλεισω κατι αλλο το οποιο εχω παρατηρησει ειναι οτι καποιες κοπελες ισως με βλεπουν περισσοτερο φιλικα και οχι ερωτικα..και δεν ξερω τι μπορει να φτεει και πως να το αλλαξω αυτο.