Δεν αντεχω τη βια κι τον βιασμο καθολου
Αν το θεμα μου ειναι σε λαθος ενοτητα παρακαλω τονadmin να το μεταφερει
Ξυλο δεν εφαγα ποτε σαν παιδι. Ουτε ξυλια στον ποπο, με τον πατερα μου κιριως συζητουσαμε με τις ωρες και ομολογω πως εκεινος τουλαχιστον ηξερε τι εκανε. Το 95% των προβληματων μου προερχονται απο την οικογενεια της μητερας μου με τα τεραστια πρεπει τους. Τεσπα ομως βια δεν ειχα απο πουθενα. Παραλληλα στο οικογενειακο μου περιβαλλον δεν εγινα ποτε θεατης βιας σε καποιον αλλο, αντρες προς γυναικες κτλ, αφου η οικογενεια μου ειναι μητριαρχικη και πολυ δημοκρατικη. Ολα τα ατομα του σογιου ειναι δραστηρια και ευχαριστες προσωπικοτητες, ημαστε μια δεμενη οικογενεια που σπανιως μαλωνει. Μεχρι εδω ολα καλα. Το μονο δυσαρεστο σκηνικο που μπορω να θυμιθω ειναι οταν ημουν παιδι η μητερα μου ειχε περασει μια φαση βουλιμιας και ενως αναπνευστικου προβληματος υγειας και (δεν το χω ξεκαθαρα στο μυαλο μου γιατι ημουν 12-13 χρονων) και μαλλον την ειχαν ολα αυτα ψιλορηξει, ισως ειχε και καταθλιψη δε ξερω, και ειχε μια αρνηση απεναντι σε εμας και το μπαμπα μου. Ενα βραδυ (πιστευαν οτι κοιμομουν κ δεν ακουγα) ειχα την εντυπωση οτι την πιεσε ο πατερας μου να κανουν ερωτα, τυπου σε παρακαλαω με τις ωρες, σε εχω ζαλισει, και εκεινη εκατσε να κανει ερωτα μαζι του σε στυλ αντε τελειωνε. Τοτε θεωρουσα (ειχα αδυναμια στη μαμα μου απο οταν γεννηθικα κ ακομη εχω) οτι την βιασε (αν και ηξερα οτι δε θα το εκανε ποτε) τωρα καταλαβαινω οτι δεν ηταν τετοιο πραγμα. Βεβαια δε μπορω να μην αναρωτιεμαι αν το εχω ωραιοποιησει τωρα και ειχα δικαιο τοτε...τεσπα οι γονεις μου δεν χωρησαν και αφου η μητερα μου ξεπερασε τα θεματα υγειας της εγιναν πολυ πολυ αγαπημενοι και παραμενουν ετσι.
Εγω τωρα εχω τα εξης
Δεν αντεχω την βια ουτε σαν συζητηση. Μονο οι τιτλοι απο σχετικα θεματα στο φορουμ με κανουν να μουδιαζω
Αν σε καποια πλακα επανω καταλαθος με πονεσει ο αντρας μου νιωθω οτι απειλουμαι απο βια
Αν δεν εχω ορεξη για ερωτα και προσπαθησει να με τουμπαρει ο αντρας μου με φιλακια κτλ νιωθω οτι με πιεζει πολυ και σηκωνω τοιχο
Αν γινω θεατης βιας στον δρομο βγαινω εκτος εαυτου. γενικα πως να το πω...δεν μπορω να διαχειρηστω την βια σε κανενα επιπεδο.
Αν χτυπησει καποιος το παιδι μου...ουτε να το σκεφτομαι!!
Ρε παιδια δεν ειναι υπερβολικο????