ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΝΑ ΤΑΞΙ ΝΑ ΦΥΓΩ !!!
Παλι με χουν πιασει τρελα νευρα δεν ξερω τι θα κανω αλλα τα χω παρει με ολους κ με ολα ειδικα με καποιους δεν μιλαω δεν λαλαω νομιζουν με κανουν ο,τι θελουν επειδη δεν δινω σημασια αλλα θα τους παρει κ θα τους σηκωσει κ αμα αγριεψω κ ξεφυγω δεν με μαζευει κανεις κ πολυ ατυχος οποιος θα βρεθει μπροστα μου..
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ Κ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΡΕΠΑΕΙ Κ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ Κ ΧΕΣΤΗΚΑΝΕ ΕΣΥ ΤΙ ΘΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Κ ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ
Λοιπον αλλαζω τακτικη απο ΤΩΡΑ με ορισμενα ατομα τερμα κομμενα κ ραμμενα κ ας τολμησουν να μου ξαναμιλησουν θα φαν χοντρο βρισιμο κ δεν ξερω τι αλλο θα επακολουθησει αυτη ειμαι κ σε οποιον αρεσω δεν προκειται ουτε για 1α φορα ξανα να υποκυψω σε κατι τερμα αυτα η αληθεια θα σερβιρεται ωμα κ στα μουτρα τους μεσα
Δεν μπορω παλι να ηρεμησω γαμωτο θελω καπου να ξεσπασω τα νευρα μου ειμαι παλι στην τσιτα κ μου ρχεται να ουρλιαξω κλαιω απ τα νευρα μου θελω να σπασω καποιον στο ξυλο αλλα αντ αυτου χαρακωθηκα παλι κ εσβησα στο χερι μου τσιγαρο δεν ενιωσα πονο, κατι ανεπαισθητο..
Δεν μπορω απο χτες χαλια ειμαι, τους εχω σιχαθει ολους κ γκομενο κ φιλες κ φιλους κ ντεμεκ ατομα που σε καταλαβαινουν ΠΟΙΟΣ σε καταλαβαινει ρε που ο καθενας μονο την παρτη του κ στα αρχιδια του κ οταν πας να πεις κατι τα δικα του..
Εχω επικινδυνες τασεις αμα συνεχισουν καποιοι ετσι θα γινει χαμος κ θα παν στα τσακιδια απο κει που ηρθαν δεν θελω κανεναν πραγματικα ΚΑΝΕΝΑΝ τι θα μου κανουν αλλωστε?? δεν τους εχω αναγκη κι ας με εχουν αυτοι κ με συμπαθουν...
Να χεις εσυ το προβλημα σου κ να σε πρηζει ο καθενας με το μακρυ του κ το κοντο του, ο γκομενος ποτε θα το κανετε καν το μονος σου ρε μαλακα να ησυχασεις αι σιχτιρ, η καθε μαλακισμενη μπαλοτσα κ χαζοκοριτσακι τι χρωμα να βαψει τα μαλλια της κ ποτε θα παμε για καφε η στα κοσμος, ο αλλος με την εξετασικη, οι γονεις να σε βλεπουν σαν αρρωστη επειδη δεν εχεις διαθεση κ να σε χαιδευουν πολυ το μισω αυτο κ απο κει που ειχαμε το "ψυχακι" τωρα το γυρισαμε στο "ειρηνακι" ρε αι σιχτιρ ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ?? :mad:
GET A LIFE REEEE ΨΟΦΗΣΤΕ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ ΣΑΣ Κ ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΗΣΥΧΗ !!!!:mad:
Χτες με πρηξαν να βγω ενω δεν ειχα διαθεση επειδη κατι συγγενικες μαλακιες κτλ.. κ πρεπει να πας κ τι θα πουνε ΧΕΣΤΗΚΑ ΡΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ !!! 2Ο ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΜΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ 13 ΝΑ ΜΗ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ Κ ΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΩ ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ Κ ΚΑΠΕΛΟ ΜΟΥ!!
Απ τα νευρα μου ετρωγα ολη την ωρα στο κωλοεστιατοριο που σε σερνανε κ μετα στις τουαλετες εκανα εμετο με δυναμη κ μολις πηγα σπιτι πηρα 10 καθαρτικα κ λεξοτανιλ κ εκανα εναμιση πακετο τσιγαρα..
Με χει πιασει κ το αγχος με το φαγητο ειχα 1 μηνα να κανω βουλιμικο κ εκανα χτες κ νομιζω παχυνα στον υπνο μου εβλεπα παλι για κιλα κ παχος δεν ξερω πως ειμαι αν ειμαι χοντρη κανονικη η αδυνατη τα χω παιξει τελειως...
Ολη μερα κοιμομουν σαν μαστουρωμενη σαν πρεζονι νιωθω κατεβηκα να παρω τσιγαρα κ αλλα πραγματα κ ΘΑΡΡΕΙΣ Κ ΤΑ ΕΙΧΑ ΟΛΑ ΛΥΜΕΝΑ ΕΙΧΑ Κ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ Κ ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΕΠΙ 8 ΩΡΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΝΤΕΜΕΚ ΟΤΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΚΙΝΗΣΗ Κ ΝΑ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΡΕ ΑΝΤΕ ΒΑΛΤΕ ΚΑΜΙΑ ΤΣΟΝΤΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΑΓΑΜΙΑ ΟΛΟΥΣ
Τσαντιστηκα τοσο με εναν που μου εκανε "ωωωωω.." τον απαντησα "τι ωω ρε οχια κ μαυρο φιδι" κ η παρεα του γελασε κ μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι μετα ημουν τοσο ζαλισμενη που κοντεψε να με χτυπησει αμαξι καθως περπατουσα ηθελα καποιον να χτυπησω ειχα παρει πολυ αγριο βλεμμα κ αγριες διαθεσεις περπαταγα γρηγορα να μη βλεπω κοσμο 2 φιλες με χαιρετησαν αλλα εγω τις εγραψα ορεξη τις ειχα..
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ κ ειδικα ορισμενοι που μου μιλανε με να "θαρρος" θαρρεις κ με ξεραν κ απο χτες..
Δεν μπορω αυτη τη στιγμη τρεμω ολοκληρη γραφω με πολυ ενταση εχω ανοιγμενα 5 σαιτ στο κινητο μιλαω σμσ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ μου ρχεται να τους βρισω ολους μιλαω με 20 ατομα φωναζουν περα η γονεις μου η αδερφη μου το βλαμμενο να δουμε μια ταινια που θελει τα χω παιξει μου ρχεται να χωσω μια μπουνια το pc κ να το πεταξω απ το μπαλκονι κ το κινητο το ιδιο ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΚΑΠΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ Κ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
Λοιπον τερμα πια στα αρχιδια μου οι περισσοτεροι δεν προκειται να ξαναβγω εξω θα κατσω εδω μεσα να ψοφησω ουτε επικοινωνια με κανεναν ειδικα με τον καθενα που ειναι στον κοσμο του κ σε πρηζει με πιπες εχω βαρεθει να ακουω κ να λυνω του καθενος τα προβληματα κ να το "παιζω" καλη τερμα !!!:mad:
Δεν ξερω αυτη τη στιγμη τι να κανω πειτε μου κατι θα σκασω με χει πιασει ταχυπαλμια κ τρεμουλο εχω να παρω 1,5 μερα σχεδον τα χαπια κ δεν ειμαι καλα τα χω σιχαθει κι αυτα γαμω τη τρελα μου κ τη ζωη μου μεσα
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΗΖΟΥΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΕΛΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ Κ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΑΜΩΤΟ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΟΗΘΑΣ ΑΛΛΟΥΣ Κ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΣΕ ΠΑΕΡΝΑΝ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Κ ΑΣ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑΡΡΕΙΣ Κ ΘΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΩ ΕΓΩ..
εχω φαει φρικες κ με τον γκομενο τον σκυλοβρισα στο τηλ κ φωναζα κ τον ειπα να μην διανοηθει να παρει αν δεν παρω πρωτα εγω μια αλλη βλαμμενη ποτε θα παμε κοσμος ρε αντε κ γαμησου κωλομπαζο...
Η ΥΠΟΜΟΝΗ Κ Η ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ Κ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ Κ ΕΤΣΙ Κ ΤΑ ΠΑΡΩ ΧΟΝΤΡΑ (ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ) ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ..
αυτα αντε να δουμε τι θα γινει παλι.....
δεν μπορω απ τα νευρα μου εχω γινει χαλια, κλαμα, δεν παλευομαι...:mad: