αλλη μια ιστορια για συμβουλες :)
Γεια σας!!Γραφω πρωτη φορα την ιστορια μ και νιωθω περιεργα!Βασικα ειμαι φοιτητρια και παντα ειχα πολυ ανχος και φοβομουν τη σχολη αλλα παρολα αυτα την ειχα γραμμενη και καλοπερνουσα μετα την ψιλοκαταθλιψη που ειχα περασει στο 1ο ετος σαν πρωτοετο και γω που δεν προσαρμοστηκε ευκολα!!
Γενικα ημουν και προσπαθω να ειμαι χαρουμενος ανθρωπος που θελει ν διασκεδαζει και ν περναει καλα και ολα τ εβλεπα αισιοδοξα,ειχα φιλους αληθινους που γελουσαμε πολυ(αλλα τωρα ειναι μακρυα γτ εγω σπουδαζω ακομα)
Τεσπα το κυριο προβλημα μ αρχισε πριν 3 χρονια που χωρισα απο 3 χρονια σχεσης και ξαναερωτευτηκα ενα τυπο που ηθελε να παιξει μαζι μ!!Ταυτοχρονα απο παρεες τα πηγαινα πολυ καλα και περνουσα πολυ τελεια με τ φιλαρακια μ!!!Αλλα μου ρθαν τα πανω κατω!!Κολλησα με τον τυπο ασχημα,τον ερωτευτηκα τρελα αλλα αυτος δεν ηθελε σχεση γτ τοτε ημουν 21 μαλλον μικρη γι αυτον και αυτος 36!!και τρωω πρωτο χαστουκι!Μετα μια "καλες μου φιλες " που ηθελε και αυτη ν τα βρει ενα 35 αλλα δεν εβρισκε με ορμηξε και με κυνηγουσε να με χτυπησει επειδη οπως ειπε δεν βγηκα μαζι τους και τους εστησα (ακυρο ετσι???),εγω πιστευω γουσταρε τον δικο μ!τεσπα!αλλα το θεμα πιο ειναι γυρισε και ειπε στη παρεα οτι εγω την εβρισα και την χτυπησα και ολη η παρεα μου γυρισε την πλατη νομιζοντας οτι ειμαι φρικιο αλλα το μονο που εκανα ηταν ν τρεξω ν ξεφυγω μην με ξεμαλλιασει!!
Τελοσπαντων....Ταυτοχρονα ο τυπος μπορει να μην ηθελε σχεση αλλα ασχολιοταν συνεχεια μαζι μ με διαφορους τροπους,με αποτελεσμα να νομιζω οτι με παρακολουθει!!!
Απο τοτε εχασα τον εαυτο μ!!!Αποξενωθηκα και απο τους απλους γνωστους,με πηρε πολυ απο κατω που ημουν ερωτευμενη χωρις ανταποκριση,που μου φερθηκαν ετσι οι φιλοι μ!!!Δεν ετρωγα, εχασα 10 κιλα,κοιμομουν 2 ωρες το 24ωρο εκλαιγα συνεχεια,ειχα ανχος,η αυτοπεποιθηση επεσε στο μηδεν, εμφανισα ψυχοσωματικα!!!και επειδη καθομουν μονη και σταναχωρημενη η ιδεα της παρακολουθησης μεγαλωνε :(
Τεσπα καταλαβαινα οτι δεν ημουν ο εαυτος και κατι δεν πηγαινε καλα με μενα αλλα ηθελα ν τ ξεπερασω μονη χωρις βοηθεια γτ ενιωθα πολυ πληγωμενη γενικα ακομα κ απο οικογεινεια γτ για κακη μ τυχη παιχτηκα κ τραγικα σκηνικα κ με οικογεινεια εκεινη την περιοδο!!!
Αφου περασα ενα χρονο χαλια μετακομιζω και το βλεπω σα καινουρια αρχη!!!αλλα παλι δεν μπορεσω ν ορθοπατησω....παλι εκλαιγα σχολη χαλια,δεν περνουσα μαθηματα και απο φιλιες χαλια δεν μπορουσα να εμπιστευτω κανενα!!Αρχισα ν εχω νευρα να τσακωνομαι με τους γονεις χωρις λογο και με τους φιλους-γνωστους και γενιακ πιστευα οτι ολοι ηταν εναντιον μου!!Οποτε η μαμα μ λεει τελος πρεπει ν παω σε ψυχολογο λεγοντας οτι περνω φαση αλλα γω νομιζω οτι επαθα καταθλιψη!ο ψυχολογος μου δωσε κατι ελαφρυα αντιψυχωσικα αλλα δεν κανανε τιποτα γτ δεν επερνα και μεγαλη δοση και τα εκοψα γτ δν μ αρεσε που τ περνα και ο ψυχολογος οταν του μιλουσα κοιτουσε το ρολοι!!!
Τελικα ηρεμησα απο μονη μ δηλαδη μου φυγε η ιδεα της παρακολουθησης γτ και γω ελεγα δεν γινονται αυτα απλα εχω φρικαρει και ξεσπαω ετσι!!!ελατωνεται και τ ανχος με τ ν βγαινω εξω με το ζορι βεβαια,αρχισα γυμναστηριο!!!Αλλα και παλι δεν επανηρθα!!!
Τωρα πλεον το προβλημα μ ειναι οτι γενικα δεν εχω ορεξη να βγω να κανω νεους φιλους παρολο που και στη σχολη τα παω καλα δεν χαιρομαι ν παρω τα πανω μ,καθομαι μεσα βλεπω συνεχεια τηλεοραση.Σταματησα ν κλαιω αλλα ακομα νιωθω απελπισια και μερικες φορες ανχος τα βλεπω μαυρα και οτι ποτε ξανα η ζωη μ δεν θα γινει οπως παλια οτι δεν θα ξανακανω φιλους και γενικα καταθλιπτικες σκεψεις!!!Πιεζομαι ν στολιστω και ν βγω εξω και ν μιλαω σε ανθρωπους για να μην ξαναγυρισω στα παλια αλλα παλι δεν εχω επανερθει!!!
Επισης νομιζω μου εχει δημιουργηθει και κοινωνικη φοβια 'η δεν ξερω πως το λενε γτ ανχονομαι οταν μιλαω με καποιον και δεν μπορω να εχω πραγματικη επικοινωνια με καποιον :(
Σκεφτομαι ν παω σε ενα ψυχιατρο που μου συστησε φιλος που βοηθηκε πολυ και σκεφτομαι ν παω γτ τοσο καιρο που τ αποφευγω το προβλημα μενει και δεν τ ξεπερναω και εμφανιζονται και αλλα και δεν θελω ν εμφανιστουν και καινουρια!!!Θελω ν βρω τον παλιο χαρουμενο εαυτο μ που τον εχω χασει τοσο καιρο!!!
Εσεις εχετε αναλογη εμπειρια????????Πιστευετε ο ψυχιατρος θα δωσει οριστικα λυση στο προβλημα μ που νιωθω χαλια και δεν μπορω ν τ ξεπερασω???
Πραγματικα εχω κουραστει πολυ ψυχολογικα και αν και εχω κανει πολλα βηματα απο μονη μ δεν μπορω ν τ ξεπερασω τελειως:(