Τι μπορω να κανω για ενα ατομο με διπολικη διαταραχη?
Χαιρετω την κοινοτητα εδω.Επειτα απο ωρες ψαξιματος στο ιντερνετ κατελειξα εδω και θελω βοηθεια γιατι πιστευω πως εκανα κατι ... ασχημο.
Ολα ξεκινανε πριν απο περιπου ενα χρονο , γνωρισα απο οικογενειακο περιβαλλον μια κοπελα.κρατησαμε επαφη μεσω ιντερνετ.Μιλαγαμε μια στους 3 μηνες περιπου και καμια φορα για ενα απλο "γεια τι κανεις" στον δρομο και τιποτε παραπανω.Οταν την εβλεπα και με εβλεπε διεκρινα μια σπιθα αναμεσα μας, αλλα δεν εκανα τιποτα γιατι ηξερα πως ειχε σχεση και νομιζα πως ειχαν αρρβωνιαστει.Τον τελευταιο καιρο ακουγα πως ειχαν προβληματα και χωριζανε συνεχεια.Πριν σχολασω απο την εργασια μου χτες την πετυχα στο ιντερνετ.Με καλεσε σε ενα κοινωνικο συμβαν που λαμβανε χωρα το απογευμα. Πηγα και την ειδα καπως διαφορετικη.Με το που με ειδε επεσε σχεδον κατευθειαν πανω μου.Με φιλαγε συνεχεια στα μαγουλα μπροστα στον κοσμο.Αρχισε να μου λεει ποσο ωραιο ζευγαρι θα ημασταν μαζι. Δεν ηξερα πως να αντιδρασω... Ναι μου αρεσε και με κολακευε η συμπεριφορα της αλλα Δεν γνωριζα...Με τα πολλα με τα λιγα βρεθηκαμε σε μια παραλια μετα απο ωρα προσπαθοντας εγω να ξεπερασω το αρχικο σοκ.Οπως προχωραγε η κουβεντα μας πιστευα οτι μου ελεγε για εμας και προχωρησαμε μαζι.
Το θεμα ομως ξεκινησε αμεσως μολις χωρσαμε για το βραδυ.Βρηκα ενα σωρο κλησεις απο κατι μεγαλυτερα μου ξαδερφια.Μας ειχαν δει...
Με τα λιγα η τα πολλα με επιασαν και μου ειπαν να φυγω απο κοντα της γιατι περισσοτερο κακο θα παθαινα: απο πολιτικους φορεις, απο τοπικους φορεις ακομη και απο ατομα που εχουν γερα δοντια στο στρατο( Δεν εχω καμια αμεση σχεση με το στρατο) .Μου ειπαν για τις κρισεις που παθαινε γιατι τις ειχαν ζησει και αυτοι.
Ξεχασα να πω πως αργοτερα το βραδυ(30 λεπτα αφοτου την αφησα) μου ζητησε να διακοψουμε γιατι τα ξαναβρηκε με τον δικο της???Αισθανομαι πολυ ασχημα για τους παρακατω λογους...
Μηπως εκμεταλλευτηκα το πως αισθανοταν αυτη για μενα?
Μου απαγορεψαν για δικο μου καλο να ενδιαφερθω για αυτην.( δηλαδη αν εχει προβλημα ενας ανθρωπος ετσι πρεπει να του φερομαστε?)
Εχω περασει απο καταθλιψη κατα την οποια δεν ειχαν καμια επαφη φιλοι και γονεις μου για 6-7 μηνες ειχα χασει 30 κιλα και δεν θελω με τιποτε στον κοσμο να πληγωσω καμια κοπελα.