Πόσα χρόνια χαμένα θα περάσουν ακόμα;;;;;
Καλησπέρα σε όλους. Το όνομα μου είναι Ειρήνη και το site το έχω συμβουλευτεί άλλη μια φορά και μπορώ να πω ότι βοηθάει πολύ! Ετσι λοιπόν μετά απο δύο χρόνια που έχω να γράψω, όχι ότι είχε αλλάξει κάτι, είπα να μιλήσω μπας και με καταλάβει ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι πλέον. Έχω πολλά χρόνια τώρα πρόβλημα κατάθλιψης - μελαγχολίας και εκεί που λέω ότι θα το νικήσω και δεν θα το αφήσω να μου καταστρέψει την ζωή τσουπππ πάλι τα ίδια γίνονται! Πέφτω....πέφτω....πέφτω.....μετ� � κλείνομαι στον εαυτό μου, κλαίω όλη μέρα και με το παραμικρό,μετά αρχίζω και κλείνομαι στο σπίτι μου (έχει φτάσει μήνες να είμαι κλεισμένη μέσα κ να μην βγαίνω ούτε για τσιγάρα), όλα φαίνονται ρηχά, ανούσια, χωρίς αξία, με πιάνουν βουλημικές τάσεις (έχω φτάσει να βάζω και 5 κιλά σε μια εβδομάδα), δεν έχω φίλους ούτε και σχέση, και πως να έχω άλλωστε με όλα αυτά;;;Παρακολουθούσα όσο ειχα δουλειά μια ψυχολόγο που είχε επικεντρωθεί θα έλεγα στο θέμα ότι δεν πιστεύω στον εαυτό μου, δεν εχω αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε τις θεραπείες λόγω ανεργίας.Φταινε βιώματα, φταίνε επιλογές, φταίω εγώ;;;ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;; Εκτιμώ τον εαυτό μου αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα απο εκει και πέρα,λέω μορφώθηκα, είμαι υγιής, ειμαι νέα ακομη (26 χρ) αλλά τίποτα και πάλι δεν αλλάζει. Λες και έλκω πάντα δίπλα μου ότι χειρότερο ή ανούσιο υπάρχει.... Πάντα λέω δν θα τα καταφέρω,δεν είμαι άξια εγώ για τίποτα.Έχω σκέψεις άκρως καταθλιπτικές, πολλές φορές σκέφτηκα πως αν δεν είχα υψοφοβία θα ήθελα πολύ να κάνω μια ελεύθερη πτώση απο το μπαλκονάκι μου να τελειώνει το θέμα...αλλάαααα δεν μπορώ, δεν θέλω κιόλας....Υπάρχει ακόμη η ελπίδα μέσα μου αλλά σβήνει, εγω την ξανα αναβω, αυτή ξανα σβήνει κτλ κτλ κτλ.
Δεν μου αρέσει έτσι η ζωή, αν δεν μπορώ να την αλλάξω τι θα πρέπει να κάνω;;;;;Να συμβιβαστώ ότι θα ζώ πάντα έτσι;;;