Originally Posted by
mango
Καλημέρα σας. Παρακολουθώ εδώ και καιρό το φόρουμ σας και αποφάσισα να σας γράψω και εγώ το δικό μου πρόβλημα.
Ειμαι παντρεμένη με παιδιά. Με τον άντρα μου περνάμε πάρα πολύ καλά και είμαι αρκετά εώς και πολύ ευχαριστημένη μαζί του σε όλους τους τομείς.
Εδώ και 3 μήνες με πήρε κάποιος τηλέφωνο και μου είπε ότι με είδε κάπου και του άρεσα και ήθελε να βρεθούμε. Εγώ του ξεκαθάρησα ότι είμαι παντρεμένη και έχω και παιδιά και μου είπε ότι το ξέρει αλλά δεν τον πειράζει απλά να μιλούμε λίγο στο τηλέφωνο και να γνωριστούμε λιγάκι και οποτε μπορώ να πάμε να πιούμε ένα καφέ. Εγω του είπα να μην με ενοχλεί γιατί δεν ήθελα να έχω οτιδήποτε και να διακινδυνεύσω τον γάμο μου !
Αυτός επέμενε και τηλεφωνούσε και τέλοσπάντων μιλούσαμε στο τηλέφωνο σχεδόν καθημερινά και συνδεθήκαμε αρκετά με αυτό τον τρόπο. Βασικά με έκανε και ενιωθα άνετα μαζί του. Μια μέρα κανονίσαμε και βρεθήκαμε και τον είδα και από κοντά γιατί δεν τον είχα δει εγώ. Βασικά οκ δεν ήταν ο τύπος του άντρα που μαρέσει αλλά δεν ήταν και άσχημος απλά δεν είχα ενθουσιαστεί και από την φωνή αλλιώς τον περίμενα.
Ηθελα να κόψω και να μην μιλάω μαζί του αλλά δυστυχώς συνεχίσαμε να μιλούμε. Ελεγα στον εαυτό μου αφού γενικά δεν μου άρεσε εξωτερικά αλλά και αρκετά πράγματα στον χαρακτήρα του δεν μαρέσουν γιατί συνεχίζω να μιλάω μαζί του ??? Προσπάθησα πολλές φορές να μην του απαντάω το τηλέφωνο ούτε να τον παίρνω εγώ αλλά δεν ξέρω δεν τα κατάφερα. Αυτός συνέχιζε να με παίρνει και άρχισε να με πιέζει να βρεθούμε κάπου μόνοι μας. Εγω δεν ήθελα αλλά τελικά μια μέρα με έπεισε να πάω ότι απλά θα μιλούσαμε. Τελικά άρχισε να με αγκαλιάζει και να με φιλάει. Δεν ξέρω αλλά φιλούσε τόσο ωραία που με αναστάτωσε και δεν άντεξα στον πειρασμό και προχωρίσαμε. Δεν ξέρω όμως αλλά δεν κατάφερε να με ικανοποιήσει. Τελοσπάντων βρεθήκαμε ακόμα 2 φορές και πάλυ δεν με ικανοποίησε. Ενώ με τον άντρα μου όλα μια χαρά.
Αυτός είχε φίλη την οποία χώρισε τελευταίος γιατί δεν ήθελε να προχωρήσουν σε σοβαρό σκοπό. Και συνέχεια με πιεζει να βρεθούμε. Εγώ δεν θέλω γιατί λέω εχω την οικογένεια μου που περνάω μια χαρά και δεν θέλω να διακινδυνέψω τίποτα για αυτό τον λόγο. Προσπάθησα πολλές φορές να κόψω αλλά δεν τα κατάφερα.Αυτός μου λέει συνέχεια οτι με αγαπά και του αρέσω πολύ και με θέλει. Από την άλλη μου λέει ότι πρέπει να βρει μια κοπέλα σοβαρή για να προχωρήσει σε σοβαρό σκοπό. Εγώ πάλυ δεν θέλω να έχω κατί μαζί του ερωτικό (εξάλλου δεν κατάφερε καμιά φορά να με ικανοποιήσει) απλά μαρέσει να μιλάω μαζί του και συνδεθήκαμε κατά κάποιο τρόπο σαν φίλοι. Συνέχεια με πιέζει εγώ δεν πάω να βρεθώ μαζί του αυτός γίνεται πιο πιεστικός και μετά τσακωνόμαστε και μου μιλάει και λίγο άσχημα.
Ειλικρινά έχω κουραστεί με αυτή την κατάσταση έχω βαρεθεί και δεν ξέρω τι να κάνω. Θέλω να κόψω μαζί του αλλά δεν ξέρω πως. Εχει γίνει πολύ πιεστικός και ακόμη μου λεεί και κοπέλα αλλη να βρει θέλει να συνεχίσουμε μαζί και τέτοια. Εγώ του λέω ότι δεν θέλω και ότι δεν έχω χρόνο με την οικογένεια μου αλλά δεν με καταλαβαίνει. Τι να κάνω ???? Δεν ξέρω έχω κουραστεί και πολύ !!!