Στη δίνη της πεθιδίνης...
Ένας πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος βρίσκεται στη δινη της πεθιδίνης (Pethidine Hydrochloride ή Mεπεριδίνη-Meperidine).Πρόκειται για ενα οπιοειδές αναλγητικό που χορηγείται συνήθως σε μετεγχειρητικό και μετατραυματικός πόνο ή άμα είσαι ο Michael Jackson και δεν σε πιανουν τα υπνωτικα/ηρεμιστικά.
Ο δικός μου άνθρωπος πάσχει απο μια πάθηση που συνοδεύεται απο "κρίσεις" και φυσικά αφόρητους πόνους, κατά τις οποιες του χορηγείται το παραπάνω αναλγητικό.Μετά απο πολύχρονη χρήση πεθιδίνης, σταδιακά απέκτησε κανονική εξάρτηση, σε σημείο πια να την παίρνει καθε 48ώρες.
Αφού συνειδητοποιησε την εξάρτησή του, αποφασισε να απευθυνθει σε κάποιον ειδικό.Απο το ΚΕΘΕΑ τον παρέπεμψαν στο 18 άνω και αναμένει τηλ.
Εντωμεταξύ, έχουμε απευθυνθεί σε ιδιώτες ψυχιάτρους αλλά μέχρι στιγμής κανεις δεν τον αναλαμβανει, λόγω της ιδιάζουσας περίπτωσής του.
Το ενδεχόμενο του κλειστού προγράμματος δεν υπάρχει, εφόσον εργάζεται και γενικά είναι λειτουργικός.
Αυριο θα επικοινωνησουμε και με Αιγινήτειο...
Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει κάτι για το Αιγινιτειο, αν δηλαδή υπάρχει αναμονή κ.λ.π. ας μου δώσει καποιες πληροφοριες.
Επίσης, αν γνωρίζει κάποιον ψυχίατρο που έχει εμπειρία και υπάρχει πιθανότητα να τον αναλάβει, ας μου στείλει π.μ.
Τέλος, αν η διαχειριση ή καποιο μέλος, κρίνει ότι το μήνυμά μου πρέπει να διαγραφεί,εφόσον αναφέρεται σε (εγκληματικό) χειρισμό απο νοσοκομειακούς γιατρους
που μπορεί να επιφέρει ποινικά/νομικά ζητηματα, ενημερώστε με σας παρακαλώ.Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που δεν άνοιξα κάποιο σχετικό νήμα μέχρι τώρα, αλλά θεωρώ ότι οι λεπτομερειες είναι απαραίτητες για την κατανόηση του θέματος.
Εκπέμπω σημα sos.Αν υπάρχει καποιος με παρόμοια εμπειρία ή έχει να προτεινει κάτι,παρακαλώ, ας το κάνει...
Υ.Γ. Ο τίτλος και το σχετικό άρθρο είναι εδώ:http://archive.enet.gr/online/online...08,id=63249328, για όποιον ενδιαφερεται