Εγω τελικα εχω το προβλημα.....?
Καποια στιγμη πρεπει να βγαλω απο μεσα μου ολα αυτα που αισθανομαι...κ κυριως εξιστορωντας τα διαφορα συμβαντα να προσπαθησω να καταλαβω ποιος φταιει κ γιατι....κ θα μ ενδιεφερε πολυ κ η αποωη σας... Εχουμε κ λεμε... Ειμαι η μικροτερη κορη ενος ζευγους με διαφορα ηλικιας...η μητερα μεγαλυτερη κατα 11 ολοκληρα χρονια αυταρχικη,αυστηρη κ με ιδεες του 1900... μ αυτον τον τροπο μας μεγαλωσε..ο πατερας κ αυτος με τα θεματα του αλλα οχι τοσο αυστηρος οσο εγωιστης(αυτο το καταλαβα τα τελευταια 6-7 χρονια)Η αδελφη μου μεγαλυτερη 8 χρονια κ αδυναμια της μητερας...μια κ απο τα 22 της ζει στο εξωτερικο...κ απο κει πιστευω ξεκινανε ολα... Σαν παιδι δεν μ αφηνε να παιζω με τ αλλα παιδια οσο θα ηθελα...ελαχιστα κ παντα με φωνες... σαν εφηβη κ στα φοιτητικα μου χρονια περιορισμενη...μ αποτελεσμα να μην εχω ιδιαιτερα παρεες.. Για διακοπες σχεδον παντα με την αδελφη μου..Τι..να την αφησω μονη της? Απορουσε η μητερα..Φθσικα ηρθε η εποχη που η αδελφη μου πηγε διακοπες μ αλλη παρεα..λογικοτατο για μια κοπελα 28 χρονων..Απο κει κ περα αρχισα να κανω παρεα με μια ξαδελφη...η ξαδελφη ομως ερωτευτηκε κ φυσικα παντρευτηκε...ξανα μονη...Απο την σχολη ειχα καποιες παρεες με τις οποιες αρχισα περισσοτερο να βγαινω οταν πια δουλευαμε...Περασαν τα χρονια κ γνωριζω καποια κοπελα κ αρχισαμε να κανουμε παρεα..της γνωρισα τον κουνιαδο της αδελφης μου..κ παντρυτηκαν..παωαμε να κανουμε πια παρεα κ καποια στιγμη μου ειχε πει κ το θεικο'' Ειδες..δεν σκεφθηκα να σε καλεσω στα γενεθλια της μικρης μαζι με τους μεγαλους-γιαγιαδες-παπου-θειες)..Μεσω δουλειας γνωριστικα με καποια αλλη κοπελα κ κολλησαμε..για 7 χρονια..στην αρχη ημουν επιφυλακτικη αλλα καθοτι ηταν ατομο με πολλα ψυχολογικα προβληματα κ φοβιες προσπαθησα να την βοηθησω..εφτασε μεχρι κ στην αποπειρα καποια στιγμη..πηγε ψυχολογο..γνωρισε καποιον..παντρευτηκαν κ πια δεν μιλιομαστε..γιατι??μα το θεο ακομα δεν εχω καταλαβει..Ευτυχως εκεινη την εποχη μπηκαν στην ζωη μου αλλα ατομα..προσπαθησα να κρατησω αποσταση αλλα τελικα δεσαμε..τον τελευταιο ομως χρονο εμενα μου συμβαινουν διαφορα προβληματα..η μια κοπελα μετακομισε πιο μακρυα κ ψιλοχαθηκαμε..με την αλλη βρισκομαστε αλλα οχι οπως παλια..ανοιξε καινουργιο κυκλο κ ετσι εχει κ αλλες παρεες..κ εγω νιωθω συνεχεια οτι μ εγκαταλειπουν...οτι οσο μ εχουν αναγκη για παρεα καλως..μετα φτιαχνουν τις ζωες τους κ ειμαι περριτη...Θ αναρρωτιεστε φυσικα που ειναι το αντρικο φυλο ..2 φλερτ κ 2 σχεσεις κ αυτες οχι ουσιαστικες... κ νιωθω τοσο μονη... τι κανω λαθος??Τιιιιιιιι......???