Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ δε ζω χωρίς να ονειρεύομαι. Όνειρα πολλά κατά τη διάρκεια της νύχτας αλλά και κατά τη διάρκεια της μέρας.
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η ζωή μου δεν είναι ακριβώς όπως την ονειρευόμουν πιτσιρίκι..
παρόλα αυτά εξακολουθώ να φαντάζομαι πράγματα και να σκέφτομαι τη ζωή μου κάπως αλλιώς.
Για παράδειγμα το μεγάλο μου όνειρο ήταν πάντα να έχω ένα δικό μου μαγαζί, τύπου γαλλικό μπιστρό, όπου θα σερβίρω λαχταριστή σοκολάτα και γλυκάκια από τα χεράκια μου φυσικά...
Μεγαλώνοντας, το έχω διανθίσει κάπως.. το μπιστρό θα είναι κάτι σαν πολυχώρος..θα φέρνω και ερασιτεχνικές μπάντες να κάνουν πρόβες και να παίζουν και μουσικούλα..επίσης θα υπάρχει και ένας χώρος για παιδικό κουκλοθέατρο και παραμύθια...και απ'έξω ένας κηπάκος με λουλούδια..
Θα ήθελα να βρίσκεται σε κάποιο αιγαιοπελαγίτικο νησί ή σε κάποια από τις εξής πόλεις : Γιάννενα, Χανιά, Ρόδος, Κέρκυρα.
Δίπλα μου θα είχα τον σύντροφό μου και τα αγαπημένα μου πρόσωπα και η ζωή μου θα ήταν υπέροχη.
Εσείς έχετε κάποιο όνειρο για τη ζωή σας?
Έχετε να μου προτείνετε κι άλλες ιδέες για το μαγαζί μου? (ψάχνω και όνομα επίσης!!)
Α να μην ξεχάσω..την όλη ιδέα τη φαντάζομαι κάπως έτσι..
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...y9f5I3bbzfHuOw