ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ !!
hello λοιπον οπως εχω γραψει ξανα με τον εμετο δεν το πολυκατεχω πλεον, οποτε το χω ριξει στα καθαρτικα.. χτες εφτασα σε σημειο που δεν ειχα ξαναφτασει, απανωτο βουλιμικο, δλδ τρωω αρχικα παγωτο, 2 γιαουρτακια με cornflakes, 2 πιπεριες γεμιστες κ ριζοτο κ μετα προσπαθω να τα βγαλω, κ εκει που πιεζα βγηκε αιμα μαζι με λιγο εμετο κ μετα κατι ειχε καθισει απο τον εμετο στο λαιμο μου κ κολλησε, το αιμα πρωτη φορα μου βγαινει, κ τρομοκρατηθηκα...
μετα απο 2 ωρες ξανακανω βουλιμικο με μπουγατσα, κεικ κ γεμιστα κ αυτη τη φορα παιρνω 10 καθαρτικα, φευγω εξω, κ οταν γυριζω ενω ειχε περασει η ωρα κ επρεπε να αρχισει η δραση του κ με το παραπανω, πηγα τουαλετα μονο 5 φορες, κ τσαντιστηκα γιατι σιγουρα δεν βγηκαν ολα, την πρωτη φορα που ειχα παρει dulcolax ειχα παρει 2 μονο κ ειχα παει τουαλετα καμια 20 φορες, τωρα με 10 κ να παω μονο 5 κ παλι να βγαινουν με το ζορι ???
εμετος δεν βγαινει, καθαρτικα δεν δουλευουν οπως πρεπει, τι σκατα θα κανω απο δω κ στο εξης, αμα δεν μπορω να τα βγαλω ουτε απο πανω ουτε απο κατω??
σκεφτομαι να παρω εμετικο διαλυμα, εχει παρει κανεις ?? σε 20 λεπτα βγαινουν ολα νερακι κ ουτε γατα ουτε ζημια... αυτο που δινουν κ στη δηλητηριαση..
εχω βαλει 3 κιλα κ η μονη λυση ειναι να μην τρωω, αλλα πως να το κανω, αφου κουβαληθηκε η μανα μου κ εφερε 5 ταψια με φαγητα?? πως να τα βλεπω κ να μην τρωω?? κ παγωτο εχω φαει 4 φορες ολο το καλοκαιρι κ το χειμωνα αμα τρωω πονει ο λαιμος μου...
βλεπω την αδερφη μου να τρωει απ ολα κ να μην σκοτιζεται αμα εφαγε παραπανω η οχι, κ μπορει να ειναι 60 κιλα αλλα ειναι τουλαχιστον ευτυχισμενη, εγω γιατι να μην ειμαι??
θελω να εξαφανισω απο προσωπου γης οτιδηποτε φαγωσιμο, πεταξα κατι μπιφτεκια στη γατα μου αλλα δεν τα φαγε κ για να μην καταλαβουν οτι εγω τα πεταξα πηγα κ τα μαζεψα