Γεια σας, καταρχας ειμαι 18 χρονων οπου τα τελευταια χρονια προσπαθω να χασω καπια κιλα,στην αρχη αρχισα να κανω διαιτα σε διαιτολογο μετα ομως απο 2 μηνες που ειδα οτι εχανα κιλα αλα πολυ δυσκολα σταματισα, ειμουν 63 κιλα κ πιγα 60...ετσι περασαν 2 χρονια κανωντας διαιτα κ σταματωντας ,εκανα ενα μινα διαιτα εχανα 1-2 κιλα κ μετα σταματουσα κ παλι απο την αρχη...εδω κ 2 μηνες το πηρα αποφαση πως θα χασω τα κιλα π ειχα βαλει στοχο γ τ καλοκαιρι γ να μπορω να πιγαινω θαλασσα χωρις να ντρεπομε..αρχησα να προσεχω τι τρωω να γυμναζομαι και να παιρνω κ κατι χαπια βοηθητικα στο να μου κοβουνε την ορεξη για φαγητο,,οταν περασανε 15 μερες σταματισα τα χαπια γτ δεν τ χριαζομου μιας κ πλεον δν θελω να τρωω οποως παλια. Κ ετσι συνεχισα ,μετα απο εναμιση μηνα απο 63 κιλα που ειμουν εγεινα 51 (υψος 1,68) τρωω πολυ λιγες θερμιδες τς οποιες εχω συνεχως στο μυαλο μου οπου κ προσπαθω να μην ξεπερνω τς 500 ημερισιως. Το προβλημα μ τ εχω αντιληφθει χθες μετα την πρωτη μ επισκεψη στο νοσοκομειο γιατι ειμουν ετοιμη να λιποθημισω μιας κ γ 2 μερες δεν ειχα φαι..δεν μπορω να συγγεντροθω κ ουτε καν να σκευτομαι, οι γονεις μου ανεισηχουν και με αναγκαζουν να τρωω αλα συνεχως βρισκω καπια δικαιολογια γ να τ αποφυγω, πραγματικα εχασα τ γελιο μ ,,,θελω πισω το παλιο μου εαυτο αλα δν μπορω πλεον να σταματησω σκευτομαι συνεχως πως αν παρω πισω τα κιλα π εχασα θα πεθανω,,,δν ξερω πως να τ πω στη μαμα μου κ δν θελω να μηλισω σε καποιο δικο μου γιατι φοβαμαι. Σας παρακαλω αν μπορει ο οποιος διποτε να με βοηθησει ή να μου πει τ θα κανω θα ειμαι ευγνομων,,,σας ευχαριστώ!