Provlhma me thn gynaika mou...
Γνωρισα την γυναικα μου τον ιανουαριο του 10,τους 2 πρωτους μηνες ολα ηταν καλα,βγαιναμε συνεχεια ειμασταν μαζι συνεχεια οχι σε υπερβολικο βαθμο αλλα ειμασταν μια χαρα,για να μπω στο θεμα τελικα αρραβωνιαστηκαμε και μετα απο μια εβδομαδα παντρευτηκαμε με πολιτικο...εγιναν ολα λιγο γρηγορα γιατι υπηρχε εγκυμοσυνη αλλα την χασαμε...το θεμα μου ειναι το βραδυ του αρραβωνα μου λεει σε πειραζει να παω να κοιμηθω σπιτι γιατι ειμαι κουρασμενη...δεν το περιμενα σαστισα δεν ηξερα τι να πω περιμενα να θελει να κοιμηθει μαζι μου εκεινο το βραδυ...μετα στον πολιτικο γαμο παλι δεν κοιμηθακαμε μαζι δεν της ειπα τιποτα για να δω αν θελει απο μονη της...καποια στιγμη την πιανω και της λεω...με πειραξε που δεν κοιμηθηκαμε μαζι στον αρραβωνα και στον γαμο...και τι μου απανταει?στον αρραβωνα ημουν κουρασμενη και βαριομουν να οδηγησω ας ειχες αμαξι να ερχομουν να κοιμηθω μαζι σου:confused:(δεν εχω αμαξι απο οτι καταλαβατε)στον γαμο μου λεει επρεπε να παω την επομενη μερα το πρωι να βοηθησω την μητερα μου σε κατι ψωνια για το ρεβεγιον της πρωτοχρονιας ε και σιγα πολιτικος ηταν πολλα ζευγαρια δεν εχουν κοιμηθει μαζι αυτες τις μερες...επεσα απο τα συννεφα,πικραθηκα παρα πολυ περιμενα αυτες τις 2 νυχτες να τις περνουσαμε μαζι ετσι καταλαβαινα οτι ειναι το φυσιολογικο ετσι ενιωθα...Εσεις πως θα νιωθατε?πως θα αντιδρουσατε αν σας ελεγαν αυτα το λογια?