Καλησπερα σας,
ειναι πρωτη φορα που γραφω σε ενα φορουμ με τετοιο περιεχομενο. Το λοιπον θα μπω κατευθειαν στο θεμα.
Ειμαι 28 και στην μεχρι τωρα ζωη μου εχω κανει τρεις σχεσεις. Δυο των 3.5 ετων καθε μια και μια του ενος μηνος. Περα απο αυτα εχω βγει 2-3 ραντεβου που δεν κατεληξαν καπου. Μεχρι πριν λιγο καιρο ενιωθα καλα με την σχεση που ειχα. Καποια προβληματα ομως μας εκαναν να καταληξουμε στον χωρισμο. Παρολο που πιστευω ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσα να εχω και το ξερω και ενω υπαρχαν πολλες ευκαιριες επανενωσης δεν μπορεσα να ξαναξεκινησω. Το κολλημα μου ποιο ειναι? Οτι δεν εχω κανει αρκετα στην ζωη μου και η κοπελα ειχε κανει καποια παραπανω (κυριως σε θεματα flirt ραντεβου-οχι σε σεξουαλικο). Και οταν λεω δεν εχω κανει αρκετα εννοω επισης οχι σε θεμα σεξουαλικο αλλα ακομα και αθωα flirt και παιχνιδια που γινονται μεταξυ αντιθετων φυλων που οσο ειμαι σε σχεση δεν μπορω να διανοηθω να κανω παρολο που το βλεπω να γινεται πολυ γυρω μου...
Αποτελεσμα των παραπανω ειναι να νιωθω εντελως χαμενος...στα 28 μου και ειμαι ξαφνικα χειροτερα απο οτι ημουν στην εφηβεια. Απο την μια ξερω οτι μαλλον εχασα μια ιδανικη κοπελα για εμενα και μια που πιστευω με αγαπαει οσο παει. Και απο την αλλη λεω οτι δεν εκανα λαθος γιατι προφανως εχω αποθημενα που κακο θα ηταν να υπαρχουν μεσα μου και να βγουν οταν ειναι πολυ αργα...Παντα ημουν ατομο που ειχε τα παντα υπο ελεγχο και πρωτη φορα δεν αναγνωριζω τον εαυτο μου με το ποσο δεν ξερω τι μου γινεται...ειμαι κομπλεξικος και ανασφαλης που εχω αυτες τις αποψεις?
Ευχαριστω εκ των προτερων για την κουβεντα...απλα κουβεντα περιμενω οχι καποια λυση...