Ελάχιστους φίλους - προβλήματα με την οικογένεια
Γεια σας, είμαι νέα στο φόρουμ και είμαι 14 χρονών. Διάβασα μερικά θέματά του και είπα να γραφτώ και να πω το δικό μου πρόβλημα...
Το πρόβλημά μου είναι ότι έχω ελάχιστους φίλους. Αλλά και με αυτούς δε είμαι πολύ κοντά... Όταν συναντιόμαστε (στο σχολείο μόνο) νιώθω εκτός... Το μόνο που κάνω είναι να τους ακούω... Δε έχουμε αρκετά κοινά... Από τότε που έκλεισαν τα σχολεία έχω να μιλήσω 3 μήνες μαζί τους. Από τα περισσότερα άτομα της παρέας δεν έχω ούτε τα κινητά τους. Όποτε μπαίνω διαθέσιμη στο Facebook (συνήθως είμαι εκτός σύνδεση) μπορεί να μιλήσω με μια από τις 3 που είμαι πιο κοντά, αλλά και πάλι η συνομιλίας μας δε θα κρατήσει για περισσότερο από μισή ώρα. Μόνο με μια φίλη μου συναντιόμαστε συχνά. Από τότε που έκλεισαν τα σχολεία, έχω μείνει στο δωμάτιο μου μόνη μου σε ένα υπολογιστή και με τα κατοικίδια μου... Και όταν τους πλησιάζω, νιώθω ότι με απεχθάνονται... Αν τύχει να πω κάτι με τους άλλους συμμαθητές, αμέσως θα με κοιτάξουν παράξενα οι άλλοι... Δεν εμπιστεύομαι κανέναν.... Αυτά ήταν για το θέμα φίλων...
Τώρα στο θέμα της οικογένειας, πάλι νιώθω μόνη... Έχω δωμάτιο δικό μου, αλλά ποτέ δε κλείνω τη πόρτα... Αν κάνω κάτι που δε κάνω συνήθως, το θεωρούν παράξενο... Επειδή έχω μεγάλη αγάπη στα ζώα (γιατί μόνο αυτά με καταλαβαίνουν), με θεωρούν τρελή... Συνεχείς καβγάδες, που πάλι θεωρούν ότι έχω πρόβλημα... Νιώθω την αδιαφορία τους... Δε με καταλαβαίνουν... Δεν τους εμπιστεύομαι, γιατί αν τους πω κάτι, θα το μάθουν όλοι... Επειδή διαβάζω και ενημερώνομαι για τα ζώα και προσπαθώ όσο μπορώ να τα εφαρμόσω, ώστε να έχουν μια καλή ζωή που τους αξίζει, το μόνο που κάνουν είναι να με προσβάλουν, να με βρίζουν, να με θεωρούν άρρωστη και τρελή, γιατί τα ζώα δεν έχουν ανάγκη για τόσα λούσα...
Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; :confused:
Ευχαριστώ