hey! εδώ και κάποιες μέρες έχω μια φοβία ότι έχω κάποια σοβαρή ασθένεια.. όπως μηνιγγίτιδα/οξεία χαλαρή παράλυση/νευρασθένεια. επειδή πρήστηκε το πόδι μου.. πήγα στο νοσοκομείο μου είπανε έχω κάποια φλεγμονή και περνώ αντιβίωση εδώ και 2 εβδομάδες.. λίγο καλύτερα παω τώρα.. έκανα μια βλακεία και έψαχνα στο internet συμτώματα όπως κάνουνε και πολλά άτομα... μόλις διάβασα διαφορα, τρελάθηκα τώρα νιώθω μια δυσκαμψία στον αυχένα νιώθω τους μυς του λαιμού τεντωμένους και έχω κάτι πόνους και δυσκολεύομαι να γυρίσω το κεφάλι μου.. πήγα σε 4 νοσοκομεία πήγα σε παθολόγο/νευρολόγο/ορθοπεδικό μέχρι που μου είπανε να πάω σε ψυχίατρο.. νιώθω μια τεραστια μυϊκή ένταση η mυς μου είναι τόσο σφιγμένοι νιώθω μια υπερβολική ενέργεια δεν μπορώ να χαλαρώσω καθόλου.. δεν είχα πάθει ποτε τόσο μεγάλη ένταση.. νιώθω ότι δεν είμαι αγχωμένος.. αλλα τα νεύρα μου είναι τεντωμένα.. πριν την ένταση αυτή είχα μια μυϊκή αδυναμία που ένιωθα τα χερια μου παράλυτα.. τώρα είμαι σε χαλια κατάσταση με τα νεύρα... με σφίγγουνε η μυσ στα χερια και στο λαιμό.. και φοβάμαι παρα πολύ ότι έχω πάθει νευρασθένεια.. δεν μπορώ να βγάλω την σκέψη από το μυαλό μου... σκέφτομαι συνεχεια αυτό.. μου είπανε να περνώ xanax για να ήρεμο αλλα δεν μου κάνουνε τίποτα..