Δεν είμαι καλά νομίζω οτι θα πάθω νευρικό κλονισμό. Σας έχει τύχει ποτέ να μιλάτε και να μην σας ακούν? να έχετε δίκαιο και να μην ξέρετε τι άλλο να κάνετε για να το αποδείξετε? το μόνο που μου περνάει απ'το μυαλό αυτή τη στιγμή είναι να κάνω κακό στον εαυτό μου μήπως κι ακουστώ γιατί η φωνή απο μόνη της δεν κάνει τίποτα.
Για να τα πάρω απ'την αρχή, εδώ και 10 αναθεματισμένα χρόνια δουλεύω στην επιχείρηση του πατέρα μου, μη βιαστεί κανείς να με πει τυχερή, υποφέρω!!!!! Κάθε μέρα ακούω μόνο βλαστήμιες μέχρι και το χέρι του έχει σηκώσει απειλητικά. Νιώθω απίστευτα χαζή, ηλίθια και ζώον. Οσο κι αν προσπαθώ οτι κι αν κάνω ειμαι λάθος πάντα θα βρει κάτι που επρεπε να ειχα σκεφτει πριν απο εκεινον. Ολοι γυρω του λένε πάντα για την κόρη του που κραταει την εταιρεια και θα επρεπε να ειναι περηφανος απο εκεινον όμως μονο καντηλια ακουω. Τον μισώ. Μερικες φορές στέκομαι στην άκρη του παραθύρου και όσο φωνάζει φαντασιώνομαι να πηδάω στο κενό. Να το εχει κρίμα σε όλη του τη ζωη, να τον εκδικηθω.
Λέει πως δεν πέρνω πρωτοβουλείες και ότι ειμαι άβουλο ζώον και οταν κάνω κάτι μόνη μου ωρύεται "γαυγίζει" γιατί δεν τον ρώτησα πρώτα. Θα με τρελλάνει αν και πολύ φοβάμαι οτι το έχει ήδη κάνει. Του μιλάω και δεν μ'ακούει, αν κόψω τις φλέβες μου μπροστά του ίσως μπει στον κόπο να ακούσει.
Η ειρωνία είναι πως όλοι έξω απ'την δουλειά τον λένε αρνάκι και πως είναι ο πιο γλυκός άνθρωπος!!! χαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχα χα
Αν πω κάτι εναντίον του πέφτουν να με φάνε (ακόμα και η μάνα μου) πως ειμαι υπερβολική. Πως εκείνος μια ζωή για μας παλεύει και πρέπει να τον καταλαβαίνω, έχει τα άγχη του, ενώ εγώ σιγά τα προβλήματα που έχω. Δεν μ'αναγνωρίζει κανείς......σκέφτομαι τελικά μήπως έχουν δίκαιο και είμαι τόσο άχρηστη. Γιατί λοιπον να αναπνέω απο τον αέρα άλλων χρήσιμων ανθρώπων. Να τον απαλλάξω απ΄την παρουσία της ηλίθιας κόρης του.
Κουράστηκα, βαρέθηκα πνίγομαι και δεν το βλέπει κανείς. Είμαι μόνο αχάριστη γιατί μου είχε απο μικρή ότι υλικό αγαθό ήθελα κι εγω δεν ανέχομαι τις βρισιές και τον εξευτελισμό που μου κάνει καθημερινά ακομα και μπροστά σε πελατες.
Ο ψυχολόγος μου είχε πει να μένω ήρεμη και να του απαντάω σίγουρη για τον εαυτό μου, το προσπάθησα και για λίγο καιρο οτι κι αν ελεγε δεν με άγγιζε, εκεινος βέβαια γινόταν όλο και πιο μανιακός μπροστά στην ηρεμία μου, ούρλιαζε και χτύπαγε ότι έβρισκε μπροστά του. Πόσο να το αντέξω όμως......δεν μπορώ άλλο, είμαι στο γραφείο και τρέμω νομίζω οτι θα σταματήσει η καρδιά μου.
Δεν μπορεί να είναι αυτός ο πατέρας μου, δεν γίνεται. Ηταν απο μικρή το πρώτυπο μου, έλεγα πως όταν μεγαλώσω θέλω να παντρευτώ κάποιον σαν τον μπαμπά μου κι αυτος δεν ξέρει τιποτα άλλο απ'το να με ταπεινώνει. Συγνώμη για την πολυλογία μου το χρειαζόμουν για να ήρεμήσω (λίγο).